NaslovnicaVijestiFrank Lampard otkrio tko večeras može zaustaviti Lionela Messija

Frank Lampard otkrio tko večeras može zaustaviti Lionela Messija

Prema mišljenju legendarnog Franka Lamparda, N’Golo Kante je igrač koji može zaustaviti zvijezdu Barcelone Lionela Messija na večerašnjoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Lampard otkrio tko će zaustaviti Messija

Argentinac igra još jednu sezonu iz snova, u kojoj je postigao ukupno 30 golova u 41 utakmici, a večeras se vjerovatno nada kako će prekinuti ‘prokletstvo’, te konačno postići gol protiv londonskog kluba, svoj prvi u devetom nastupu protiv ‘Plavaca’.

Lampard smatra kako je Lionel Messi najbolji igrač svih remena, te dodaje kako će njegovom bivšem timu trebati sreće kako bi ga zaustavili. U izjavi za Evening Standard, Frankie je rekao: “Tko god mu je najbliži, treba preuzeti tu odgovornost i pokriti taj prostor, jer ako mu dozvolite da podigne glavu i krene na vas, nećete mu ni prići. Mogu reći to iz iskustva. Postojat će također trenuci u kojima se jednostavno morate povući. Problem je što ljudi očekuju od Chelseaja da napadne kod kuće.”

“Njihovi igrači su toliko dobri, tako da se morate povući kako biste pokrili prostor. Morat će se povući, ali u isto vrijeme raditi ogroman presing na Messiju, da ne postane opušten kad primi loptu. Ovo je segment u kojem bi N’Golo Kante bio ključan, jer je jako brz. Međutim, važno je da cijeli tim radi presing, počevši od onih igrača na vrhu terena.”

[su_no1forfootball]

Chelsea dočekuje Barcelonu na Stamford Bridgeu nakon samo četiri pobjede u svim takmičenjima ove godine. Ranije ovog mjeseca izgubili su dvije uzastopne utakmice u Premier ligi, gdje se trenutno nalaze na četvrtom mjestu i imaju 53 osvojena boda, 19 manje od vodećeg Manchester Cityja. Govoreći uoči večerašnjeg susreta sa katalonskim klubom, Eden Hazard je rekao: “Moramo se braniti kao tim, jer ako ne uradimo to protiv Barcelone, u problemu smo. Moramo se braniti svi zajedno i pokušati igrati našu igru.”

Belgijski reprezentativac je također komentarisao poređenja sa Messijem i Ronaldom: “Dobro je biti upoređivan sa najboljima na svijetu, Messijem i Ronaldom, ali ja sam drugačiji. Igramo u različitim ligama, pokušavam raditi svoj posao, pokušavam dostići njihovu razinu i svake sezone dajem sve od sebe.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Veliki preokret u Barceloni. Xavi ostaje, ali samo ako se ispune...

0
Iako je trener Xavi iz Barcelone najavio svoj odlazak s klupe na kraju sezone, medijska spekulacija u Španjolskoj sugerira mogućnost preokreta u toj situaciji....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!