NaslovnicaVijestiFrank Lampard poručio: On bi trebao biti kapiten Engleske na Svjetskom prvenstvu!

Frank Lampard poručio: On bi trebao biti kapiten Engleske na Svjetskom prvenstvu!

Izbornik Engleske Gareth Southgate danas je objavio listu od 23 igrača koji putuju na predstojeće Svjetsko prvenstvo, koje se ovog ljeta održava u Rusiji.

Lampard želi Kanea za kapitena

Od zvučnijih imena, poziv u Rusiju nisu dobili Joe Hart, koji je imao razočaravajuću sezonu na posudbi u West Ham Unitedu iz Manchester Cityja, te veznjak Arsenala Jack Wilshere.

Southgate se na golmanskoj poziciji odlučio za Jordana Pickforda, Jacka Butlanda, te Nicka Popea, a od defanzivaca tu su John Stones, Kieran Trippier, Kyle Walker, Gary Cahill, Harry Maguire, Danny Rose, Phil Jones i Ashley Young.

Uz veznjaka Liverpoola Jordana Hendersona, u veznom redu su pozvani i Dele Alli, Eric Dier, Raheem Sterling, Jesse Lingard, Fabian Delph i Ruben Loftus-Cheek, dok je izostavljena druga zvijezda Liverpoola Adam Lallana, koji je imao dosta problema sa povredama ove sezone. Vrh napada predvodi Harry Kane, a podršku će mu praviti Jamie Vardy, Danny Welbeck, te Marcus Rashford.

Jedna od tema o kojoj engleski mediji pišu ovih dana je ta tko će biti kapiten ‘Gordog albiona’ na prvenstvu. Prema mišljenju legendarnog Franka Lamparda, tu ulogu bi trebao imati napadač i zvijezda Tottenham Hotspura Harry Kane, jer, kako kaže, predstavlja svjetsku zvijezdu u nogometu. Kane je postigao 41 gol u svim takmičenjima ove sezone, te pomogao Spursima da završe na trećem mjestu u Premier ligi.

[su_no1forfootball]

Lampard je u intervjuu za BBC Sport rekao: “Harry Kane je bio nevjerovatan u posljednje tri sezone. Svi znaju koliko je dobar i što može učiniti, brine o sebi vrlo dobro i za njega možemo reći kako će započeti svaku utakmicu. Gareth Southgate vjerovatno to neće potvrditi ni za jednog igrača, ali s obzirom na sve što je Kane napravio, moramo to očekivati. Ne vidim problem u njegovom karakteru.”

Pored Kanea, drugi kandidat za kapitensku traku je vezni igrač Liverpoola Jordan Henderson, koji je odveo ‘Redse’ do finala ovosezonske Lige prvaka. Legendarni Lampard priznaje da tko god na kraju bio kapiten, ostatak tima bi se trebao složiti sa odlukom: “Tko god bio kapiten, on ili Jordan Henderson, obojica su sjajni kandidati i ostatak tima bi se trebao s tim složiti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!