NaslovnicaVijestiFRANK LAMPARD ZAPOČINJE MENADŽERSKU KARIJERU: Preuzima klub iz Engleske!

FRANK LAMPARD ZAPOČINJE MENADŽERSKU KARIJERU: Preuzima klub iz Engleske!

Znate kada predugo igrate Football Manager, a bivši igrači odjenom počinju da postaju menadžeri klubova? Pa, to se događa i u stvarnom životu i sada nakon što je Steven Gerrard zamijenio svoju ulogu u Liverpoolovim mlađim kategorijama za menadžersku ulogu u Rangersima, Lampard je također na rubu dobivanja posla u jednom engleskom klubu.

FRANK LAMPARD ZAPOČINJE

Također je izgledalo da će Mikel Arteta postati novi menadžer Arsenala, zamijenivši Arsene Wengera nakon 22 godine u klubu, ali promjena u posljednjem trenutku je bila ključna i Unai Emery je postao novi menadžer Topnika.

Sada, najnovije iznenadno imenovanje menadžera u jednom engleskom klubu bi moglo biti na radaru, a ono uključuje bivšeg Chelseajevog i Manchester Cityjevog igrača Frank Lamparda.

[su_bonus]

Lampard, koji je sinoć radio za BT Sport kako bi pomogao u analizi Lige prvaka, potvrdio je da je u tekućim razgovorima sa klubom iz Championshipa Derby Countyjem kako bi popunio njihovu menadžersku poziciju.

Bivši veznjak Engleske je u mirovini od prošle godine kada je završio sjajnu karijeru sa klubom New York iz MLS-a i pojavio se kao glavni favorit za preuzimanje Derby Countyja.

Govoreći nakon finala Lige prvaka, Chelseajeva legenda je rekla: “Postoji interes od strane Derbyja, razgovarao sam sa njima.”

“Ambiciozan sam i želim postati menadžer u nekom trenutku. To je veliki klub, sa velikom tradicijom i velikom poviješću, koja mi se jako sviđa.”

“Nastavit ćemo razgovarati kada odem kući i vidjet ćemo.”

[su_no1forfootball]

Lampard, koji ima 39 godina, preuzeo bi klub koji očajnički traga za promocijom u Premier ligu, jer su u posljednjih 10 godina za dlaku propuštali promocije.

Prethodni menadžer Gary Rowett je otišao u Stoke City ovog tjedna nakon što je izgubio od Fulhama u polufinalu doigravanja za Premier ligu.

Derby se približava nogometu u Premier ligi kako se čini, ali jednostavno oni ne mogu da se vrate u obećanu zemlju.

Međutim, stime da je ovo Lampardov prvi menaderski posao, tko zna kako bi mogao završiti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!