NaslovnicaVijestiFrank Lampardu ponuđene tri pozicije u Chelseaju

Frank Lampardu ponuđene tri pozicije u Chelseaju

Frank Lampardu ponuđene tri pozicije u Chelseaju. Frank Lampard će napustiti New York sljedećeg mjeseca, nakon što je bio ključni igrač u klubu iz MLS-a.

Frank Lampardu ponuđene

38-godišnjak je postigao prvi hat-trick za NYCFC protiv Colorado Rapidsa u srpnju, pomažući klubu da ide u doigravanje po prvi put, ali u Chelseaju leži istinski status legende ovog veznjaka.

Sa 211 golova u Chelseaju u njegovo ime, Lampard je najbolji strijelac svih vremena, gdje je pomogao Plavcima da osigraju svoju prvu premierligašku titulu – u 2005. godini.

[su_euro_soccer_bonus]

Ali, legenda je pomogla Chelseaju da osigura još dva naslova prvaka, na vrhu svega toga krunu Lige prvaka i Europske lige, četiri FA kupa, dva Liga kupa i Community Shield dva puta.

No, njegova budućnost je sada neizvjesna, a ukoliko okači svoje kopačke o klin, Chelsea je navodno spreman ponuditi legendi tri različite uloge na Stamford Bridgeu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Lampard je prošlog mjeseca otkrio da je zainteresovan za posao trenera i da će mu to biti sljedeća zanimacija, i to je jedna od tri pozicije koje mu klub želi ponuditi, a druge dvije su da bude ambasador ili mentor u Chelseaju.

Plavci žele usluge Lamparda, kako bi se izbjeglo da ode u neki drugi klub, iako 38-godišnjak tek treba da najavi da odlazi u mirovinu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!