NaslovnicaVijestiFredi Bobić napao upravu Bavaraca: U Bayernu su kao i obično bili...

Fredi Bobić napao upravu Bavaraca: U Bayernu su kao i obično bili bez poštovanja

Direktor Eintracht Frankfurta Fredi Bobić je izrazio ogorčenje zbog, kako on kaže nesportskog poteza uprave Bayern, jer su iz Bavarskog tima u veoma nezgodnom dijelu sezone za Frankfurt zvanično objavili kako će trenutno prvi čovjek Eintrachta, Hrvat Niko Kovač od naredne sezone sa klupe predvoditi ekipu Bayerna.

Fredi Bobić napao

 

Iz bavarskog giganta Bayerna jučer su najavili dolazak hrvatskog trenera Nike Kovača, koji će 1. srpnja na klupi bavarskog diva naslijediti Jupp Heynckea i započeti njegov najveći izazov u trenerskoj karijeri. Vijest o odlaskuKovača sa mjesta trenera njegove sadašnje poslodavce iz Eintrachta nije iznenadila, ali u Frankfurtu su izuzetno razočarani zbog „timinga” objavljivanja vijesti i jer su pred Frankfurtom odlučujuće utakmice što se tiče plasmana u Ligu prvaka, te su optužili Bavarce za nepoštovanje i nesebičnost.

Posebo oštar je bio Fredi Bobić, sportski direktor kluba iz Frankfurta.

>> Jose Mourinho prodaje jednu, a dovodi dvije zvijezde!

„U Bayernu veoma sebični kao i obično. Razmišljali su o onome što je najbolje samo za njih i nisu obraćali pozornost na nas odnosno što to znači za Frankfurt. Igramo protiv Leverkusena odlučujući meč u prvenstvu, zatim protiv Schalkea u kupu Njemačke. Trenutno nam je potreban mir, ali trenutno nažalost moramo razgovarati o drugim stvarima “, rekao je sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić i nastavio.

[su_bonus]

„Timing Bayerna nas je iznenadio. Vijesti su objavili u Münchenu kao iz vedra neba što je vrlo neprofesionalno i bez poštovanja za nas. Ova vijest nas je uzdrmala i trenutno ne možemo biti fokusirani samo na nadolazeće utakmice, što nam je bilo potrebno u ovom momentu.”  dodao je bivši reprezentativac njemačke reprezentacije, koji ima slovenske korijene a i rođen je u Mariboru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!