NaslovnicaVijestiFredrik Ljungberg se vraća u Arsenal!

Fredrik Ljungberg se vraća u Arsenal!

Legendarni igrač Arsenala Fredrik Ljungberg potvrdio je da se vraća u svoj bivši klub, a preuzeće funkciju trenera U-15 tima.

Arsenal midfielders Sylvain Wiltord and Freddie Ljungberg form a defensive wall for a free kick Arsenal v Newcastle Highbury Premiership 2003/2004 Football 26/09/2003 Photo: Jed Leicester © Sporting Pictures (UK) Ltd www.sportingpictures.com Tel: +44 (0)20 7405 4500 Fax: +44 (0)20 7831 7991 Mandatory Credit: Action Images / Sporting Pictures

Bivši švedski reprezentativac, koji je nastupao 9 godina za Arsenal u periodu između 1998. i 2007. sa timom iz sjevernog Londona je osvojio dvije premierligaške titule, tri FA Kupa, te je u sezoni 2005/06 stigao do finala Lige prvaka.

Šveđanin je sad otkrio da je spreman da se vrati u klub i preuzme kontrolu nad U-15 timom Arsenala.

“Nadam se da ćete svi imati sretnu novu godinu. Uživam u svojoj posljednjoj sedmici u Cape Townu prije odlaska kući kako bih trenirao Arsenalov U-15 tim. Veoma sam uzbuđen”, napisao je na Twitteru.

Veliki broj bivših Arsenalovih zvijezda sada obavlja funkcije trenera u raznim europskim klubovima nakon što su završili svoje karijere, uključujući i Thierryja Henryja koji trenutno uči od Wengera te planira dobiti svoju trenersku licencu, dok je Patrick Vieira trenutno trener New York City FC nakon što je neko vrijeme bio trener omladinskog tima Manchester Cityja.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!