NaslovnicaRusija2018NovostiPO PRVI PUT OD KAKO JE SELEKTOR NJEMAČKE: Joachim Low napravio ovaj...

PO PRVI PUT OD KAKO JE SELEKTOR NJEMAČKE: Joachim Low napravio ovaj potez koji mu je donio tri boda

Nakon poraza od Meksika javnost u Njemačkoj bila je ogorčena igrom Elfa. Po prvi puta nakon skoro 15 godina u reprezntaciji neke stvari nisu štimale i to se jasno moglo vidjeti predstavom protiv Meksikanaca, ali i protiv Šveđana. No ipak, Nijemci su slavili na kraju, a Low je napravio jedan potez po prvi put od kako je selektor Njemačke.

Joachim Low napravio

Nakon poraza od Meksika u Njemačkoj su tražili krivce za slabu izvedbu, amnogi kritičari su kritikovali prvenstveno Mesut Özila, a posebno glasan odjek riječi u svojoj kolumni za Bild je napisao legendarni Lothar Matthäus.

>> Tri najveće zvijezde Belgije bi mogle propustiti susret protiv Engleske, a evo i zbog čega!

„Ja sam vrlo razočaran njegovim govorom tijela, jer mislim da je vrlo negativan. Često imam osjećaj da se Özil na terenu ne osjeća dobro u majici njemačke reprezentacije. Kao da ne želi igrati za Njemačku. Nema hrabrosti, nema strasti, nema. U posljednjih godinu ili dvije, Ozil igra na razini koja ne zaslužuje poziv  izbornika Lowea. Ako stvari idu dobro, Ozil igra dobro, ako je loše, Ozila nema nigdje” bio je oštar Matthaus.

[su_bet365_app]

Čini se da se Low sa njim slaže jer je jučerašnji susret protiv Švedske odlučio ostaviti Özil ana klupi, što je velika stvar znajući da je  Özil započeo 26 utakmica u nizu. Po prvi put otkako je počeo igrati za Njemačku, Özil susret na velikom takmičenju nije započeo od prve minute a to se desilo prvi put nakon 2010. godine. Njemačka je slavila, ali igra bez Ozila nije bila ništa bolja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!