NaslovnicaVijestiFudbaler Seville pohvalio menadžera Real Madrida

Fudbaler Seville pohvalio menadžera Real Madrida

Fudbaler Seville pohvalio menadžera Real Madrida. Sevilla se večeras suočava sa Los Blancosima i veznjak smatra da Francuski stručnjak neprestano raste kao trener nakon što je zamijenio Rafael Beniteza.

Fudbaler Seville

Menadžer Real Madrida Zinedine Zidane se stalno poboljšava kao menadžer nakon što je imao mitsku karijeru kao igrač, izjavio je veznjak Seville, Sebastian Cristoforo.

Real je trenutno treći u La Ligi, četiri boda iza gradskog rivala Atletico Madrida i 12 iza lidera Barcelone, ali oni su okusili poraz samo jednom u posljednjih 12 utakmica.

Ostaje da se vidi da li će Zidane, pobjednik Svjetskog prvenstva kao igrač, imati priliku da ostane i za sezonu 2016/17, ali Cristoforo je ipak pohvalio 43-godišnjaka pred Sevillino putovanje na Santiago Bernabeu večeras u 20:30h.

“Zidane je mit kao igrač, a sada mu se karijera menadžera poboljšava korak po korak”, rekao je veznjak.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Real Madrid trenutno ne doživljava dobre trenutke, ali oni su jedan od najboljih timova na svijetu.”

“Oni imaju igrače koji mogu napraviti razliku u svakoj utakmici i nekoliko minuta oni mogu pobijediti utakmicu. Moramo biti oprezni u odbrani i igrati našu igru.”

“Svi igrači Real Madrida su dobri na svojim pozicijama. Moramo izaći i zajednički držati kontrolu u igri. Imamo resurse za stvaranje šansi i moramo iskoristiti ovu.”

“Casemiro je zaista dobar igrač”, nastavio je on.

“On je dobar i naporno radi kako bi igrao za Real Madrid i bio redovan u startnoj postavi. On ima dovoljno kvalitete da igra u ovakvom timu. On daje sve od sebe da pomogne svom timu.”

Real Madrid večeras u 20:30h igra protiv Seville kod kuće. Ispod se možete okladiti na ovu utakmicu!

Real Madrid v Sevilla

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!