NaslovnicaVijestiSJAJNE PARTIJE U BRAZILU: Gabigol se u velikom stilu vraća u Evropu...

SJAJNE PARTIJE U BRAZILU: Gabigol se u velikom stilu vraća u Evropu i seli se u Englesku?!

Povremeni brazilski reprezentativac Gabriel Barbosa iza sebe ima izvrsnu sezonu na posudbi u Santosu, nakon koje su interesi u Europi zaa njega opet počeli rasti. Član engleske Premier lige pokazao je zanimanje za njegove usluge.

Brazilski napadač Gabriel Barbosa, nakon što nije uspio u Interu i Benfici u svojoj domovini, ponovno je pronašao mir i obnovio sjajni talent koji nikada nije dolazio u pitanje. U ovoj sezoni igrao je kao posuđen član Intera u Santosu koji je ujedno i bio njegov prvi profesionalni klub u karijeri. Sezonu je završio kao prvi strijelac brazilskog prvenstva s 18 golova.

IVAN RAKITIĆ KONAČNO OTKRIO: Evo gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru!

“Gabigol” je pokazao da ga neuspješne avanture u Milanu i Lisabonu nisu depreminirale, a sa uspješnom sezonom u Brazilu privukao je interes europskih klubova koji su spremni dati novu priliku tek 22-godišnjem Brazilcu.

Talijanski portal Tuttomercatoweb izvještava da je posebno za njega zagrizao engleski Everton, koji je pod vodstvom portugalskog trenera Marca Silva s igračima kao što su Richarlison i Bernard sve više i više počinje da liči na brazilsku koloniju.

Gabigol je još uvijek formalno član Intera, ali pomenuti portal tvrdi da bi ga iz Intera pustili već u januaru ali uz pristojnu odštetu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!