NaslovnicaVijestiGalerija: Djevojka Graziana Pellea, Viktoria Varga ima čime da se pohvali

Galerija: Djevojka Graziana Pellea, Viktoria Varga ima čime da se pohvali

Jedna od najboljih sezona Graziana Pellea, igrača S’tona bila je 2014/15 kada je u 38 utakmica postigao 12 golova, ova sezona i nije baš najbolja za Pellea, a i doduše njegov Southampton nije na prošlosezonskom nivou.

Viktoria Varga

Uostalom, nebitno, ovdje sigurno niste zbog Pellea. 30-godišnji nogometaš ima djevojku po imenu Viktoria Varga koja se bavi manekenstvom, ne znamo puno o njoj.

[su_netbet_bonus50_veliki]

Ali, jedno je očigledno, Viktoria može da se pohvali zanosnom ljepotom i vitkom linijom. Nećemo vam puno govoriti, uživajte u galeriji:

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!