NaslovnicaVijestiGameiro otkrio koji ga je klub u Španjolskoj tražio prije Atletica

Gameiro otkrio koji ga je klub u Španjolskoj tražio prije Atletica

Francuski nogometaš Kevin Gameiro rekao je da je mogao prijeći u Barcelonu, ali da se ipak odlučio za Atletico Madrid. Gameiro je poslije tri godine provedene u Sevilli ljetos prešao u Atletico, iako su mediji u Španjolskoj uvelike spekulisali da će prijeći u španjolskog prvaka.

kevingameiroatleticomadridvdeportivolytol6zietnl

Francuski napadač je razriješio dileme medija i rekao da je sam htio prijeći u Atletico.

“Postojala je mogućnost da pređem u Barcelonu, ali meni je u glavi bilo jasno da želim ići u Atletico”, rekao je Gameiro za radio Cadena Cope, a ovu vijest prenio je poral goal.com

On je kazao da bi mu bilo teško doći do minuta za igranje pored Lionela Messija, Neymara i Luisa Suareza, koji igraju na njegovoj poziciji. Gameiro je također rekao i da vjeruje da više odgovara Atleticu.

“El Cholo (trener Diego Simeone) me pozvao telefonom i rekao mi je da hoće Diega Costu, ali da je to jako teško, kao i da sam ja druga opcija. Sada sam u Madridu i to je najvažnije”, rekao je Gameiro.

Atletico je neporažen ove sezone i trenutno treći na tablici Primere, s dva boda manje od lidera Real Madrida, a sutra će u Ligi prvaka odmjeriti snage sa prvakom njemačke Bundeslige, Bayernom. Atletico je u prvom kolu najelitnijeg europskog klupskog natjecanja upisao minimalnu pobjedu protiv PSV-a, 0-1.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!