NaslovnicaVijestiGareth Bale: Igrači Real Madrida nisu roboti

Gareth Bale: Igrači Real Madrida nisu roboti

Iako je njegov tim uvjerljivo slavo protiv Rayo Vallecana rezultatom 10-2, Gareth Bale je izjavio da se njegovi suigrači ne bi trebali predstavljati poput robota koji moraju pobijediti u svakoj utakmici.

gareth bale

Velšanin je postigao četiri gola, te je zasluženo odnio epitet igrača utakmice. Za medije poslije utakmice je izjavio da on i njegovi suigrači ne mogu uvijek odigrati perfektno, ali je uvjeren da će biti još poboljšanja kako se sezona bude privodila kraju.

“To je nogomet. Mi nismo roboti, s vremena na vrijeme se isključimo. I protiv Villarreala smo imali priliku da postignemo četiri ili pet golova. Moramo se još više truditi, kako se bude bližio kraj sezone, tako ćemo i mi biti bolji.”

“Odlično se slažemo sa Benitezom i sada je najvažnije da nastavimo trenirati i raditi naporno. Ova pobjeda nam je dobro došla prije božićnih praznika.”

Real Madrid se ovom pobjedom zadržao na trećoj poziciji sa 33 osvojena boda, te za vodećom Barcelonom, te Atletico Madridom zaostaje dva boda, s tim da je klub iz Katalonije još uvijek nije odigrao svoju utakmicu 16. kola zbog obaveza na Svjetskom klupskom prvenstvu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!