NaslovnicaVijestiGareth Bale imenovao tri najuzbudljivija igrača protiv kojih je igrao

Gareth Bale imenovao tri najuzbudljivija igrača protiv kojih je igrao

Gareth Bale imenovao tri najuzbudljivija igrača protiv kojih je igrao. Gareth Bale je igrao sa mnogim svjetskim talentima tijekom svoje karijere u Southamptonu, Tottenhamu, Real Madridu i Velsu, ali tko su tri najuzbudljivija igrača protiv kojih je igrao?

Gareth Bale imenovao

Nakon godinu dana na St. Marryju, šest godina na White Hart Laneu i četiri godine na Bernabeuu, 28-godišnjak je među prvima koji su imenovali Ryan Giggsa u top tri.

Bale je također identificirao bivšeg Juventusovog veznjaka i legendu Andrea Pirla među najuzbudljivije igrače protiv kojih je igrao.

Konačno, Velšanin je imenovao i bivšeg Barceloninog i AC Milanovog igrača Ronaldinha kao trećeg i konačnog igrača u svojih top tri.

Bale je za novinare rekao: “Vjerojatno Ronaldinho, zbog čistog talenta i sposobnosti”.

[su_live_koeficijenti]

“Bio je nevjerojatan kada sam igrao protiv njega za Vels protiv Brazila pa je on definitivno u top tri.”

“Mislim da je tu i Pirlo, on je gospodar igre, kontrola igre, nevjerojatna kontrola tempa igre, a zatim je tu i Ryan Giggs.”

Ako Jose Mourinho ovog ljeta dovede Gareth Balea iz Real Madrida, onda će utrka za naslov biti gotova i prije nego što počne, rekao je Jamie Redknapp.

Redknapp je uvjeren da bi Bale mogao dovesti Manchester Uniteda do slave, no klauzula u njegovom ugovoru bi mogla spriječiti eventualni dolazak na Old Trafford u budućnosti – to jest, ako Tottenham pošalje ponudu za 28-godišnjaka.

Baleov rekordni transfer u Real Madrid sa White Hart Lanea u 2013. godini je tada bio najveći transfer u povijesti i predsjednik Spursa Daniel Levy se pobrinuo da se ta klauzula umetne u ugovor.

[su_bonus]

Naime radi se o tome da kada bi se sada United i Spursi natjecali za Balea, to jest kada bi United poslao ponudu, Spursi bi imali pravo da u naredna 72 sata pošalju istu ponudu i pregovaraju sa igračem, što znači da bi Spursi imali prednost u svakom slučaju.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!