NaslovnicaVijestiGARETH BALE POD PRIJETNJOM: Ako zvijezda Juventusa dođe u siječnju, Velšanin bi...

GARETH BALE POD PRIJETNJOM: Ako zvijezda Juventusa dođe u siječnju, Velšanin bi mogao ispasti iz prve postave!

Gareth Bale pod prijetnjom. Ako zvijezda Juventusa dođe u siječnju, Velšanin bi mogao ispasti iz prve postave! Odlazak Cristiana Ronalda ovog ljeta je naizgled dao više odgovornosti drugim zvijezdama Real Madrida, nešto u čemu, čini se, uživaju.

Gareth Bale pod

Julen Lopetegui je do sada prikupio maksimalan broj bodova u La Ligi, a jedan od igrača koji je bio vrlo koristan jeste 29-godišnji Gareth Bale, koji je postigao tri gola i jednu asistenciju u prve tri utakmice.

Izgleda da je Velšanin sposoban pojačati i popunjavati prazninu koju je ostavio Ronaldo, no čini se da je Lopetegui pogodio pravu ravnotežu sa Karim Benzemom i Iscom koji su impresionirali također.

[su_bet365_100bonus]

Međutim, čini se da to nije sasvim savršena za Real Madrid, jer Don Balon tvrdi da je predsjednik kluba Florentino Perez oduševljen potpisivanjem Paulo Dybale iz Juventusa, što bi potaknulo sumnju u poziciju Gareth Balea, jer je Velšanin igrač koji uvijek ima problema sa ozljedama tako da je to trajna zabrinutost za njega.

Ovo nije prvi put da je Dybala povezan sa prelaskom na Bernabeu, kao što je napomenuo TeamTalk, ali s obzirom na pozitivan utjecaj koji je Bale imao za Lopetegija do ove točke, čini se se teško razumjeti zašto bi baš Velšanin patio zbog dolaska Dybale.

[su_bet365_koeficijenti]

U međuvremenu, 24-godišnjak je igrao samo 10 minuta nogometa u posljednje dvije utakmice u Seriji A, dok se trener Massimiliano Allegri muči da izvuče ono najbolje iz njega uz Cristiana Ronalda.

Ako se ta pitanja nastave, dodatne sumnje u njegovu budućnost će da se pojave, ali s obzirom na njegovu važnost u Juventusu u protekle tri sezone, budući da su nastavili domaću dominaciju, zajedno sa kvalitetom koju posjeduje, čini se da je greška pustiti ga da ode.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!