NaslovnicaVijestiGARETH BALE SE OTVORIO: "Ako napustim Real Madrid, otići ću samo u..."

GARETH BALE SE OTVORIO: “Ako napustim Real Madrid, otići ću samo u…”

Gareth Bale se otvorio glede svoje budućnosti. Evo što je rekao Bayern Munchenu kada su došli da ga traže od Real Madrida. Budućnost Gareth Balea je već neko vrijeme bila velika priča. Unatoč tome što redovito briljira za Real Madrid, Zinedine Zidane, koji je sada napustio klub, nerado ga je ubacivao u velike utakmice.

GARETH BALE SE OTVORIO

Francuz je izostavio Gareth Balea iz početne postave u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola, sa Velšaninom koji je ušao u igru u drugom poluvremenu i postigao dva gola kako bi donio Realu veliku pobjedu.

Možete shvatiti zašto je frustriran, pogotovo što je uvijek bio u sjeni Cristiana Ronalda. No, sada Cristiana više nema, ali Bale ipak želi otići?

S obzirom na njegovu ogromnu plaću, postoji samo odabrani broj klubova na svijetu koji bi mogli prouštiti Balea ovog ljeta.

Manchester United je onaj koji bi mogao sigurno odgovarati njegovim potrebama, osobito nakon što su dali Alexis Sanchezu ugovor od 500.000 funti tjedno.

[su_bonus]

A onda postoji Bayern Munchen, koji aktivno traži igrače koji će zamijeniti Francka Riberyja i Arjen Robbena na krilnim pozicijama.

Međutim, Bale je sada donio veliku odluku glede interesa njemačkog prvaka.

Kao što je izvijestio Mirror, Velšanin je rekao Bayernu da će se preseliti samo u Premier ligu, ako napusti Madrid ovog ljeta.

[su_watch_live_football]

Ukratko, to čini United prilično jedino uvjerljivo odredište za njega.

Manchester City nema potrebe za kupnjom, Chelsea mu ne može ponuditi nogometne utakmice u Ligi prvaka, a ostatak top šest klubova ga jednostavno ne mogu priuštiti.

Ipak, puno ovisi o novom menadžer Reala, Lopeteguiju i hoće li on željeti da zadrži Balea i ponudi mu ulogu za kojom on očajnički žudi, a to je uloga koju je Ronaldo imao prije nego što je otišao u Juventus.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!