NaslovnicaVijestiGareth Bale: U Francusku idemo osvojiti EURO

Gareth Bale: U Francusku idemo osvojiti EURO

“Vels se ne boji nijedne reprezentacije na predstojećem Europskom prvenstvu te putuje u Francusku kako bi osvojio trofej”, izjavio je igrač Real Madrida i reprezentativac Velsa, Gareth Bale.

bale

Dok engleski izbornik Roy Hodgson vjeruje da njegovi igrači imaju solidne šanse da impresioniraju u Francuskoj sljedećeg ljeta, Velšanin je pun samopouzdanja nakon fantastičnih kvalifikacija. Vels se nalazi u četvrtom bubnju i u subotu navečer će saznati svoje protivnike na EURO-u, a jedan od njih je potencijalno i Engleska.

“Ne idemo tamo samo zato jer moramo. Idemo da osvojimo prvenstvo!”, izjavio je Bale za engleski The Sun.

“Na takva natjecanja treba otići sa velikim ambicijama. Očito ćemo trebati dosta sreće, ali nadamo se da ćemo iznenaditi neke ljude koji sumnjaju u nas.”

[su_bet_at_home_1]

To će biti prvo veliko prvenstvo za Vels poslije 58 godina, tačnije nakon 1958. godine kada su stigli do četvrtfinala na Svjetskom prvestvu, a nakon ovih kvalifikacija Baleova reprezentacija je preskočila Belgiju na FIFA-inoj rang listi, te su trenutno najbolja reprezentacija na svijetu.

Izbornik reprezentacije, Chris Coleman, izjavio je: “Znamo da ćemo biti izvučeni protiv vrhunskih timova, ali kada je naš dan nijednom protivniku neće biti lako.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!