NaslovnicaVijestiGareth Bale za španske medije iznio svoja očekivanja u 'El Clasicu'

Gareth Bale za španske medije iznio svoja očekivanja u ‘El Clasicu’

U subotu nas očekuje najveći derbi u svijetu nogometa – ‘El Clasico’. Barcelona protiv Reala na Camp Nouu, pred punim stadionom i sigurno će oči miliona ljudi biti uprta u male ekrane, jer će na ‘El Clasicu’ biti prisutno dosta svjetskih medija.

Gareth Bale

Barcelona je na tabeli prva, dok je Real treći. Zaostatak madridskog kluba je čak 10 bodova, no unatoč toj velikoj prednosti Barcelone, igrač ‘Kraljeva’ Velšanin Gareth Bale smatra da titula i dalje nije izgubljena. Bale je ubijeđen da bi pobjedom protiv Barcelone na Nou Campu mogli da se nadaju titulu i dalje.

“U nogometu je sve moguće. Znamo da smo deset bodova iza Barcelone, ali borit ćemo se dokle god ima i teoretske šanse za osvajanje naslova. Ako pobijedimo onda smo na minus sedam i nikada ne znate… Mi ćemo dati sto posto za pobjedu”, rekao je Bale.

Gareth Bale je takođe komentarisao svoje predstave na terenu ove sezone u kojoj Real Madrid baš i ne blista.

“Zidane od mene traži da igram za momčad. Da napadam s momčadi i da se branim s momčadi. Traži i da stojimo bliže na terenu, što u prošlosti možda i nismo radili. Sada funkcioniramo bolje kao momčad i sve radimo zajedno. Nas trojica kao BBC imamo sjajan odnos, ali nije na nama da govorimo tko je najbolji. MSN također igra jako dobro. Svi se jako dobro poznajemo i nadam se da možemo pružiti odličnu utakmicu u subotu”, rekao je Vlešanin

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Na pitanje novinara šta misli kakav je Real pod palicom Zinedinea Zidanea, Bale je dao odgovor.

“Mislim da svi radimo jako dobro pod Zidaneom. On je strog koliko treba i viče na nas kada to zatreba. Nadam se da možemo do trofeja i ove sezone. Nadam se da ću i ostati u Španjolskoj. Imam ugovor do 2019. godine i sviđa mi se ovdje. Malo su drugačija vremena obroka, ali pokušavam uživati u kulturi koliko god mogu. Već govorim španjolski sa suigračima, ali još uvijek nisam dovoljno dobar za pričanje na TV”, rekao je Bale.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!