NaslovnicaVijestiGary Medel poručio Alexisu Sanchezu da napusti Arsenal i pređe u Inter

Gary Medel poručio Alexisu Sanchezu da napusti Arsenal i pređe u Inter

Vezni igrač Intera Gary Medel poručio je svom sunarodnjaku Alexisu Sanchezu da napusti Arsenal kako bi došao u njegov klub.

Gary Medel pozvao Alexisa Sancheza u Inter

U posljednje vrijeme je mnogo špekulacija vezanih za budućnost Čileanca, a engleski mediji pišu kako on odbija potpisati novi ugovor.

Real Madrid, Juventus i AC Milan su neki od klubova koji se povezuju s njegovim dovođenjem, dok je veliki broj čileanskih navijača obećao da će organizirati marš na ulicama Čilea kako bi ga podstakli da napusti Arsenal u kojem nikad ništa neće osvojiti.

Inter će mnogo uložiti u pojačanja tima na kraju sezone kako bi već sljedeće napali titulu, a Medel smatra da bi prvi korak trebao biti dovođenje Sancheza na Giuseppe Meazzu.

“Alexis je igrač kojeg svako zna. On je jedan od onih napadača kojeg žele svi vrhunski klubovi”, rekao je za Corriere dello Sport.

“Ne znam kakva će biti njegova budućnost, ali ukoliko razmišlja o Interu, reći ću mu da ovdje imamo odličan tim, dobrog trenera i direktore koji su gladni pobjeda. Neće nigdje pronaći projekt kao što je ovdje.”

Medel je također izjavio da se nada da će uskoro riješiti i svoju budućnost.

“Inter želi da ostanem, a ja ne želim otići. Situacija je vrlo jednostavna. Moj agent će biti u Italiji nakon utakmice u nedjelju, sastati će se sa predstavnicima kluba i dogovor će biti postignut.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!