NaslovnicaVijestiGary Neville dao savjet Joe Hartu u vezi Guardiole i odlaska sa...

Gary Neville dao savjet Joe Hartu u vezi Guardiole i odlaska sa Etihada

Gary Neville dao savjet Joe Hartu u vezi Guardiole i odlaska sa Etihada. Neville tvrdi da Hart ne treba napustiti Etihad, unatoč Guardiolinim naizgled namjerama da ga zamjeni.

Gary Neville dao

Gary Neville je ponudio svoj savjet Joe Hartu nakon što ga je Pep Guardiola ostavio na klupi na otvaranju Premier lige protiv Sunderlanda.

Bivši desni bek Manchester Uniteda radio je sa Hartom u Engleskoj kao pomoćnik menadžera Roy Hodgsona.

Neville tvrdi da Hart ne treba napuštati Etihad, unatoč Guardiolinim namjerama da ga zamijeni sa dvojcem Claudio Bravom ili Marc-Andre ter Stegenom.

“On (Pep Guardiola) će znati posljedice”, rekao je u ponedjeljak Neville u emisiji Monday Night Football.

“On će znati da je napravio velike odluke, ali takve odluke se ne uzimaju olako.”

Neville kaže da je Guardiola predao Hartu poziv buđenja sa njegovom odlukom da ga pusti, ali da još uvijek ne mora napuštati Etihad.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“To će biti teško za Harta”, priznao je Neville. “On je zadao Joeu udarac i nema sumnje u to.”

“Ali moj savjet Joe Hartu je da ostane gdje je.”

Neville je također otkrio svoje oduševljenje na John Stonesov prelazak u Manchester City i napravio usporedbe sa Guardiolinim radom sa Gerard Piqueom u Barceloni.

“Oduševljen sam što je Stones otišao u Manchester City, gdje će igrati pod vodstvom Pep Guardiole. To je najbolji klub za njega.”

“Pep Guardiola će pokušati da ga pretvori u jednog od najboljih braniča na svijetu, baš kao što je to učinio sa Gerard Piqueom.”

Večeras u 20:45h, Manchester City igra protiv Steaue u kvalifikacijama za grupnu fazu Lige prvaka. Betfair kladionica je veće šanse naravno dala Manchester Cityju i Guardioli, koji će željeti da ostvare svoju drugu pobjedu ove sezone u svim natjecanjima.

Screenshot_40

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!