NaslovnicaVijestiGary Neville odgovorio na špekulacije koje ga povezuju sa Manchester Unitedom

Gary Neville odgovorio na špekulacije koje ga povezuju sa Manchester Unitedom

Gary Neville odgovorio na špekulacije koje ga povezuju sa Manchester Unitedom. Gary Neville je odbacio sve glasine koje su tvrdile da bi on mogao postati novi trener Manchester Uniteda ili Engleske reprezentacije u narednih šest mjeseci.

Gary Neville odgovorio na špekulacije koje ga povezuju sa Manchester Unitedom

40-godišnjak je bio iznenađenje na klupi Valencije ranije ovog mjeseca, gdje je dobio dugoročni ugovor, a već se spominje kao moguća zamjena Louis van Gaala na Old Traffordu.

Izvještaji također ukazuju na to da bi mogao uspjeti kao trener Engleske umjesto Roy Hodgsona, gdje Neville radi kao asistent.

Ali Neville je rekao da je njegova obaveza u Valenciji i on taj posao tretira kao odskočnu dasku.

“Ja da budem trener Engleske za šest mjeseci ili da budem trener Manchestera za šest mjeseci, mogu vam uvjereno reći da se to neće dogoditi”, rekao je Neville za Telegraph.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“I ne bi trebalo da se dogodi. Uklanjam sve sumnje i nitko ne bi trebao misliti da bi ja mogao postati trener Engleske ili Manchester Uniteda.”

“Nisam se vratio u Manchester United već godinama. Sretam sam ovdje.”

“Ideja da sam uzeo ovaj posao samo da bi mogao da radim u nekom drugom klubu nije tačna. To apsolutno nije istina i možete biti sigurni u to.”

“To se neće dogoditi. Želim da to bude jasno.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!