NaslovnicaVijestiGARY NEVILLE OTKRIVA: Evo tko će biti sljedeći menadžer Manchester Uniteda!

GARY NEVILLE OTKRIVA: Evo tko će biti sljedeći menadžer Manchester Uniteda!

Gary Neville otkriva. Evo tko će biti sljedeći menadžer Manchester Uniteda! Manchester Unitedova legenda Gary Neville je izjavio da zna što će se dogoditi u Manchester Unitedu. Navodno je Gary Neville rekao da zna što će biti sa budućnošću Pochettina u Tottenhamu.

Gary Neville otkriva

Bivši branič Engleske je prije govorio o tome kako je veliki obožavatelj Argentinca, koji se također pojavio kao glavni cilj Real Madrida nakon što su otpustili Julen Lopeteguija.

Međutim, s Jose Mourinhom koji se muči na Old Traffordu i špekulacijama o tome da će Zinedine Zidane preuzeti klupu, dok Antonio Conte možda ne ide nigdje, Pochettino bi mogao biti na putu za Manchester.

[su_bet365_100bonus]

Čini se da Neville sugerira kako jasno očekuje da je ovo početak kraja za menadžera Tottenhama nakon teške sezone.

“On je brilijantan trener, ali u nekom trenutku je uvijek želio upravljati sa nekim od super-klubova u Europi”, rekao je Neville za Sky Sports.

“Postoji par trenera koje možete zamisliti da će zamijeniti menadžera u narednih 12 mjeseci i možete ga pratiti, a on će znati da ga prate.”

[su_bet365_koeficijenti]

“Osjećam kao da je postavio prve temelje za odlazak iz kluba i počeo se pripremati.”

Neville će biti svjestan da jedan od kluba na koje upućuje jeste United, a Telegraph također tvrdi da su budni i da gledaju, jer je Pochettino odlazak iz Tottenhama sve bliže i bliže.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!