NaslovnicaVijestiGARY NEVILLE SAVJETOVAO UNITEDA: Evo koja dva igrača bi trebali dovesti na...

GARY NEVILLE SAVJETOVAO UNITEDA: Evo koja dva igrača bi trebali dovesti na zimskom prijelaznom roku!

Gary Neville savjetovao Uniteda. Evo koja dva igrača bi trebali dovesti na zimskom prijelaznom roku! Manchester United nije uspio potpisati Toby Alderweirelda na ljetnom prijelaznom roku i Jose Mourinho je završio ovo ljeto bez dva prioritetna pojačanja.

Gary Neville savjetovao

Gary Neville vjeruje da bi Manchester United mogao da izazove klubove u utrci za naslov ako dovedu nekoliko pojačanja i dodaju dva braniča u svoju momčad.

United je pokazao zanimanje za braniče Tobya Alderweirelda, Harry Maguirea, Jerome Boatenga i Yerry Minu, ali nisu uspjeli pojačati obrambenu liniju koja je primila sedam golova u četiri utakmice u Premier ligi.

Maguire je upravo potpisao novi ugovor sa Leicesterom, a Boateng potvrdio da je odbio priliku pridružiti se Unitedu na posudbu iz Bayerna.

Izvori iz Uniteda kažu kako je njihovo kratkotrajno zanimanje za Minu bilo prekinuto zbog pretjeranih agentovih zahtjeva, a kolumbijski igrač se pridružio Evertonu iz Barcelone u posljednjem danu prijelaznog roka.

Desni bek Diogo Dalot, koji ima 19 godina, bio je jedino obrambeno pojačanje Uniteda koje je napravljeno na ljeto, a Portugalac još uvijek nije napravio debi zbog meniskusne ozljede.

Alderweireld još uvijek nije potpisao novi ugovor sa Tottenhamom i Neville tvrdi kako United mora reagovati u zimskom prijelaznom roku.

“Ako United može ostati u izazovu za naslov do siječnja, tek onda bi možda trebali dovesti dva braniča, imat će priliku, ali sumnjam da će je iskoristiti. Mislim da će United biti treći ili četvrti.”

“Vjerujte ili ne, svidjela mi se utakmica protiv Tottenhama, svakako prvih 40 minuta. Gledao sam Burnley i pomislio da su stvarno dobri. Nadamo se da su okrenuli svoju formu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!