Gattuso je ipak privremeno riješenje: Prije nekoliko dana u tajnosti održan sastanak sa trenerom velikog kluba

Gennaro Gattuso vjerojatno neće dugo sjediti na klupi u Milanu. Vincenzo Montella je otišao, došao je Gennaro Gattuso. Mnogi su bili uvjereni da mu je Milan posvetio samo privremenu ulogu trenera, ali Rossoneri tvrde da je Gattuso dugoročno riješenje.

Gattuso je ipak privremeno

Ali postavlja se pitanje koliko je ta tvrdnja istita. Calciomercato je izvijestio da su vodeći ljudi kluba sa San Sira u posljednjih nekoliko dana sastali s predstavnicima trenera, koje žele dovesti na svoju klupu na kraju sezone.

>> Arsenalu uspio veliki lov: Iz Barcelone dovode čovjeka bez kojeg u tom klubu nikada ne bi zaigrali Neymar i Suarez

Glavni cilj kluba iz Milana trebao biti Antonio Conte, koji trenutno sjedi na klupi Chelseaja, s kojim je bio u protekloj sezoni osvojio titulu prvaka Engleske. No njegov odnos s vodećim ljudima iz londonskog kluba očito nije na najboljoj razini, pa vjerojatno u Milanu vjeruju da imaju dosta mogućnosti u borbi za njegovo dovođenje.

U Londonu je boravio sportski direktor Milana Massimiliano Mirabelli, a kakve je dobio odgovore, nije poznato. Conteov dolazak u Milan uzburkao bi javnost u Italiji, s obzirom na rivalitet koji vlada između ova dva kluba, a svi znamo da je Conte nekadašnji kapiten i legenda Juventusa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: