NaslovnicaVijestiGattuso: Protiv njih kao da je finale Svjetskog prvenstva!

Gattuso: Protiv njih kao da je finale Svjetskog prvenstva!

Novi trener Milana Gennaro Gattuso rekao je da u talijanskoj Seriji A nema lakih utakmica i da debi protiv Beneventa, momčadi koja ima svih 14 poraza od starta prvenstva, očekuje kao da je u pitanju finale Svjetskog prvenstva.

finale Svjetskog prvenstva

Ljubimac navijača Milana, čovjek koji je crveno-crni dres nosio punih 13 sezona i osvojio 10 trofeja, uključujući dvije Lige prvaka i dva naslova talijanske Serie A, istaknuo je da će Leonardo Bonucci zadržati kapetansku traku, kao i da ga Franck Kessie podsjeća na njega.

[su_no1forfootball]

“Ne postoje lake utakmice u Seriji A. Pripremaćemo se za njih na najbolji mogući način. Za mene je meč protiv Beneventa kao da je finale Svjetskog prvenstva”, rekao je Gattuso na zvaničnoj promociji u Milanu.

Gattuso je na klupi Milana zamijenio Vincenza Montellu, a rossoneri su pod njegovim vodstvom imali vrlo loš početak sezone, unatoč brojnim pojačanjima koja su stigla proteklog ljeta.

Gattuso je ipak privremeno riješenje: Prije nekoliko dana u tajnosti održan sastanak sa trenerom velikog kluba

Robinho otkrio zanimljivu anegdotu: Šta se desilo kada su se na treningu potukli Gattuso i Ibrahimović?

Trenutno se nalaze na razočaravajućem sedmom mjestu u Seriji A sa samo šest ostvarenih pobjeda nakon 14 odigranih kola.

Neriješen rezultat proteklog vikenda protiv Torina (0-0) je bila kap koja je prelila čašu, a najveću kaznu je platio talijanski trener, kojeg će na klupi tima sa San Sira zamijeniti bivši igrač i jedna od najvećih legendi kluba.

Gattuso je trenersku karijeru započeo 2013. godine kao igrač-menadžer u Sionu, zatim nastavio u Palermu i OFI-ju sa Krete, potom u Pisi, a na klupu prve momčadi Milana dolazi iz Primavera momčadi.

Igrao je 73 utakmice za talijansku reprezentaciju, postigao jedan pogodak i osvojio Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!