NaslovnicaVijestiMassimiliano Allegri otkrio na kojoj poziciji će Cristiano Ronaldo igrati sljedeće sezone!

Massimiliano Allegri otkrio na kojoj poziciji će Cristiano Ronaldo igrati sljedeće sezone!

Trener Juventusa Massimiliano Allegri uvjeren je kako će nova zvijezda njegovog tima Cristiano Ronaldo nastaviti sjajnu golgetersku formu i u Seriji A.

Allegri pohvalio Ronalda

33-godišnjak će imati malo vremena da se upozna s novim suigračima, s obzirom na to da nije učestvovao na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama jer je nastupio na Svjetskom prvenstvu.

[su_bet365_koeficijenti]

Allegri smatra kako će Portugalac impresionirati u Torinu i nastaviti postizati golove u svom stilu. U intervjuu nakon pobjede ‘Stare dame’ protiv Bayern Munchena, Allegri je otkrio što očekuje od Ronalda, te odbio u potpunosti otkriti na kojoj poziciji ga planira koristiti. Rekao je: “Ronaldo će igrati gdje je oduvijek igrao, u napadu, i nastavit će postizati golove, što je uvijek radio.”

On bi svoj prvi nastup u dresu Bianconera mogao upisati na tradicionalnoj utakmici protiv mladog tima Juventusa, koja se ove godine igra 12. augusta. Njegov novi suigrač Giorgio Chiellini priznao je kako nije vjerovao da će njegov tim uspjeti dovesti takvu zvijezdu kao što je on.

[su_casino]

U intervjuu za ESPN on je izjavio: “Prvi put kad sam čuo špekulacije o mogućem dolasku Ronalda rekao sam prijateljma ‘ne, to je nemoguće’. Nakon par dana pomislio sam da možda i postoje šanse. Juventus raste iz godine u godinu, i potreban nam je prvak kao Cristiano. Uzbuđeni smo, spremni smo raditi s njim, svi u klubu, igrači, marketing menadžer, direktor, svi smo spremni napredovati uz Cristiana i nadam se da će nam pomoći da ostvarimo naš cilj.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!