NaslovnicaVijestiGdje će Jose Mourinho gledati sutrašnju utakmicu protiv Stoke Cityja?

Gdje će Jose Mourinho gledati sutrašnju utakmicu protiv Stoke Cityja?

Jose Mourinho sigurno je frustriran u ovom trenutku. Trener Chelseaja morati će gledati svoju momčad, koja je zabilježila najlošiji start u Premier ligi ikada, izvan stadiona. Nakon prošlotjednog 3-1 poraza od Liverpoola, Plavci su se smjestili na 15. mjestu na ljestvici.

OIR_resizer (1)

I uz sve probleme, Posebni se ponovno našao u nevolji te je primoran propustiti sutrašnju utakmice protiv Stoke Cityja nakon što ga je FA kaznio sa 50.000 funti i jednom utakmicom zabrane.

Jedan navijač Stoke Cityja bio je zabrinut za Mourinha, pa mu je odlučio rezervirati najbolje mjesto za praćenje utakmice. Kako lijepo od njega.

Obzirom da Posebni neće moći biti na klupi, postavilo se pitanje gdje će pratiti utakmicu, ako će ju uopće pratiti.

“Nije lako. Možete zamisliti kako se osjećam. I ne želim pričati puno o tome. Nemam ideje. Možda pogledam utakmicu na iPadu. Možda neću gledati utakmicu”, dan uoči utakmice rekao je Mourinho za The Evening Standard.

Plavci putuju na Britannia Stadium nakon 2-1 pobjede protiv Dinama iz Kijeva u Ligi prvaka i svjesni su kako je krajnje vrijeme da počnu pobjeđivati žele li se natjecati u Europi sljedeće sezone.

EN_JPC mobile_1600 free_EUR_20570

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!