NaslovnicaVijestiGdje će nastaviti karijeru Kostas Manolas?

Gdje će nastaviti karijeru Kostas Manolas?

U posljednje vrijeme sve se češće spominje Manolas odlazak iz redova Rome, pominjan je Chelsea ali bi sada cijela priča mogla dobiti novi tok. Defanzivac Rome i grčki reprezentativac Kostas Manolas nalazi se na meti Manchester Uniteda!

Kostas Manolas

Kako su pisali mediji, Roma je nedavno odbila Chelsejevu ponudu od 24 miliona europskih novčanica za svog defanzivca, no vidjećemo da li će odbiti i ponudu Manchester Uniteda, naravno, ukoliko uopšte do nje dođe.

Ovaj naslov je osvanuo danas u talijanskim medijima, pa su se tamošnji novinari dobro zapitali tko stoji iza interesovanja za grčkog nogometaša.

Naime, došlo se do saznanja da je Manolas, Chelseaja meta još iz doba kada je na klupi te londonske momčadi sjedio Jose Mourinho.

Kada se zbroje jedan i jedan, dolazimo do zaključka da bi ovo zanimanje iz redova “Crvenih đavola” moglo značiti i preuzimanje klupe tog kluba od strane portugalskog stručnjaka, i da je uprava kluba već krenula sa ispunjavanjem Mourinhovog izbora.

Informaciju o interesu Uniteda za Grka lansirao je talijanski novinar Gianluca Di Marcija koji važi za čovjeka koji uvijek posjeduje prave informacije kada su transefri igrača iz Italije u pitanju.

Hoće li Mourinho konačno dobiti jamstva o preuzimanju kluba sa “Old Traforda” i da li će jedno od njegovih prvih pojačanja biti upravo Kostas Manolas, saznaćemo po svemu sudeći u najskorijem roku. negdje drugdje, najvjerovatnije u PSG-u koji neće žaliti novčanica kako bi u svoje redove doveo portugalskog trenera.

Mourinho se nedavno dovodio i u vezu sa Valencijom kada je tamo Garry Neville dobio otkaz, no od toga neće vjerovatno biti ništa. Mou je nedavno izjavio da će na ljeto preuzeti jedan klub, ali još se ne zna koji.

24-godišnji Manolas u Romi je od 26. avgusta 2014. godine, a od tada je nastupao 77 puta za ‘Vučicu’. Prije Rome branio je dres grčkog Olympiacosa s kojim je dvaput osvojio grčko prvenstvo i AEK-a.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!