NaslovnicaVijestiGdje će završiti Kovačić? Evo što je rekao direktor Reala

Gdje će završiti Kovačić? Evo što je rekao direktor Reala

Mateo Kovačić, hrvatski nogometaš u redovima Real Madrida često i nema veliki broj minuta na terenima širom Španjolske u dresu kraljevskog kluba, međutim glavni direktor Real Madrida Jose Angel Sanchez rekao je da klub iz španjolske prijestolnice nema u planu prodaju Kovačića koji je u Real Madrid došao iz Intera prije dvije godine. 23-godišnji nogometaš je imao ponudu da prijeđe u Tottenham, ali je Real Madrid takvu ponudu odbio, tako da do razgovora Hrvata i Tottenhama uopšte nije ni došlo.

“Kovačić nije na prodaju, nećemo ga nikada prodati. Dođe li za njega neka ponuda u siječnju, sigurno ćemo je odbiti,” rekao je glavni direktor Real Madrida Jose Angel Sanchez Sportskim novostima.

Jurgen Klopp priznao da bi mogao izgubiti nekoliko igrača ove zime

Barcelona planira razbiti kasu: Evo koliku bi plaću imao Coutinho na Nou Campu

[su_bonus]

Jose Angel Sanchez priznaje da su se ljetos mnogi klubovi interesovali za Kovačića, a odmah je demantirao da su ponude slali Juventus i Milan kako se u medijima spekuliralo, ali priznaje da je Inter slao ponudu da hrvatskog nogometaša vrati u svoju ekipu gdje bi igrao sa suigračem iz reprezentacije, Ivanom Perišićem.

“Ljetos je za njega bilo puno upita, Juventus i Milan nisu poslali ponude, ali Inter sigurno jest. A iz Engleske… to je bio Tottenham. Mateo je inteligentan. On zna da bi igrao u prvoj postavi u klubovima koji ga traže, vjerojatno bilo gdje, no svjestan je da mi ovdje računamo na njega i da nam je bitan.”

Jose Angel Sanchez rekao je da je Kovačić jedan od igrača koji će biti budućnost Real Madrida s obzirom da talentirani Hrvat ima tek 23 godine.

“On je jedan od igrača za budućnost Real Madrida, bit će dio momčadi s kojom ćemo igrati još dugo godina,” poručio je Jose Angel Sanchez.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!