NaslovnicaVijestiGeneralni direktor Juventusa otkrio: Pratimo ga, on je dobar igrač!

Generalni direktor Juventusa otkrio: Pratimo ga, on je dobar igrač!

Juventusov generalni direktor Giuseppe Marotta negirao je špekulacije kako je njegov klub blizu dovođenja Baldea Keite, ali također i priznao da su zainteresovani za krilnog igrača Lazija.

Marotta potvrdio da je Juventus zainteresovan za Keitu

“Da li je već dogovoren transfer Keite u Juventus? Apsolutno ne”, rekao je Marotta za talijanske medije.

“On je igrač Lazija i ima još godinu dana ugovora s tim klubom. Pratimo ga, on je dobar igrač, ali za sada još nema pregovora oko njegovog dolaska. Zainteresovani smo, ali ćemo mirno procijeniti stvari.”

Keita je stigao u Lazio iz Barcelonine akademije u ljeto 2013. godine, i od tada je odigrao 137 utakmica u dresu kluba iz talijanske prijestolnice.

U tih 137 utakmica, 22-godišnjak je postigao 31 gol i upisao 27 asistencija, od čega većinu ove sezone, u kojoj je u 34 nastupa postigao 16 golova i upisao 6 asistencije.

Njegova prirodna pozicija je na lijevom krilu, ali je sposoban igrati i na desnoj strani, kao i iza napadača.

Keita je u posljednjih nekoliko kola uhvatio nevjerovatnu formu, čak osam od 16 ligaških golova ove sezone je postigao u posljednjih pet nastupa.

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!