NaslovnicaVijestiGerard Pique: Ako nastave ovako oni će osvojiti titulu

Gerard Pique: Ako nastave ovako oni će osvojiti titulu

Ako nastave ovako oni će osvojiti titulu, rekao je španski internacionalac. Nema zaustavljanja za Leicester City sada. Claudio Ranierijeva ekipa je na Etihad u subotu poravnala City sa zemljom, da tako kažemo, nakon što su pobijedili Građane sa tri gola razlike.

Ako nastave ovako oni će osvojiti titulu

Nevjerovatno, Leicester, koji je bio na dnu tabele prije nešto više od godinu dana, sada se bore za titulu prvaka Engleske.

Lisice trenutno sjede na vrhu tabele – pet bodova ispred dua iz sjevernog Londona, Arsenala i Tottenhama.

Sa samo 13 kola prije kraja sezone, Leicester City je stvarno u lovu na titulu. U stvari, nakon što su prošle sedmice pokazali da su sposobni, oni su počeli skupljati pristalice koje misle da će oni osvojiti titulu.

Jedan čovjek sigurno vjeruje da Leicester može da se zadrži na vrhu tabele i osvoji titulu koja bi bila zasluženo osvojena.

Barcelonina zvijezda Gerard Pique, koji je i sam uključen u borbu za naslov u La Ligi, proglasio je Ranierija kao favorita, tvrdeći da bi bilo sjajno da uspije osvojiti titulu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Bivši igrač Manchester Uniteda je na Twitteru izjavio: “Nakon pobjede na Etihadu pokazali su da su favoriti i bilo bi sjajno da osvoje titulu.”

Stručnjaci, navijači i igrači su počeli shvatati Leicestera kao ozbiljnu ekipu. Oni su možda u zemlji snova trenutno, ali oni jednostavno ne pokazuju nikakve znakove usporavanja.

Sa nevjerovatnim igračima poput Jamie Vardyja i Riyad Mahreza proizvode senzacionalne stvari, Leicester bi stvarno mogao dići taj trofej.

Ranieri je bio odličan ove sezone i treba da ostane takav još samo tri mjeseca.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!