NaslovnicaVijestiGerard Pique iznio svoje utiske nakon utakmice sa M'gladbachom

Gerard Pique iznio svoje utiske nakon utakmice sa M’gladbachom

Barcelona je sinoć u gostima preookrenula protiv Borussije M’gladbach i slavila sa 2-1 i tako osigrala sva tri boda, iako nisu izgledali impresivno sinoć, igrači Barcelone ipak su uspjeli doći do pozitivnog rezultata za njih.

gerardpiquevflborussiamoenchengladbachiw594-b3c6al

Trener katalonskog giganta, Luis Enrique ipak nije zadovoljan igrom u prvom poluvremenu.

“Prvo poluvrijeme nismo uopće igrali kako smo željeli, ali smo imali nekoliko prilika. U drugom poluvremenu je bio važan ulazak Rafinhe i Arde. Arda je na visokom nivou, kao i uvijek. Naš protivnik ovdje dugo nije izgubio i to nešto znači. Očekivali smo njihov visoki pritisak, ali oni su stiskali već kod našeg šesnaesterca. Nakon toga su često bili s 11 igrača u svom šesnaestercu, ali mi nismo nalazili najbolja taktička rješenja. Ne ide u svakoj utakmici onako kako zamislite. Uvijek ima stvari koje možete popraviti jer nogomet je složen sport”, rekao je trener Barcelone, Luis Enrique koji nije htio nikoga posebno izdvajati:

“Ne volim izdvajati ni uspoređivati igrače. Uvijek ih gledam na visokom nivou pa čak i ako odigraju lošije. Sretan sam sa svim svojim igračima. Pique je jedan od naših najvažnijih igrača. Ne radi se tu samo o obrani već o počinjanju napada iz obrane.”

Strijelac pobjedonosnog pogotka, Gerard Pique nakon utakmice izjavio je sljedeće:

“Ova pobjeda nam je jako važna. Otkako su pod ovim trenerom nitko ih nije pobijedio u Bundesligi. Bili su jako opasni iz kontri, jako su brzi. Zabili su nam u prvom poluvremenu iz praktički prve i jedine šanse koju su imali. Mi smo imali 3-4 šanse, ali nismo uspjeli zabiti. U drugom smo poluvremenu zadržali posjed lopte i pronašli put do pobjede. Nogomet se ipak igra cijelih 90 minuta. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, a kod gola ja sam radio blok kako i uigravamo za Luisa. Vidio sam da je golman malo nesiguran i otišao sam naprijed, ako se lopta odbije. Na kraju sam i zabio”, rekao je Pique.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!