NaslovnicaVijestiŠto je Gerard Pique uradio kada je Real Madrid odbio da oda...

Što je Gerard Pique uradio kada je Real Madrid odbio da oda počast igračima Barcelone?

Barcelona je sada samo tri utakmice daleko od završetka sezone bez poraza nakon što su se borili sa Real Madridom i izvukli neriješen rezultat protiv gorkih rivala u nedelju navečer.

Što je Gerard

Ekipa Ernesto Valverdea će zacementirati svoj status kao nepobjedivi, ako uspiju izbjeći poraz protiv Villarreala, Levantea i Real Sociedada tijekom sljedeća dva tjedna.

Zapravo, Barcelona je izuzetno dobro uspjela zapečatiti remi protiv Real Madrida nakon što su igrali cijelo drugo poluvrijeme sa igračem mnjae.

Sergi Roberto je dobio izravan crveni karton na poluvremenu, ali uprkos tome, domaćini su ipak imali vodstvo od 2-1. To su bili gosti koji su spasili taj bod zahvaljujući Gareth Baleovom golu koji je izjednačio rezultat sa 20 minuta preostalih da se igra.

Pred ovaj El Clasico, većina razgovora je bila usredotočena na to je li Real Madrid u pravu što nije htio da oda počast svojim rivalima zbog osvajanja lige.

Zinedine Zidane je potvrdio prošlog tjedna kako njegovi igrači neće odati počast na Nou Campu.

“Ja nisam onaj koji odlučuje hoće li biti odavanja počasti”, rekao je za Sky Sports Zinedine Zidane. “Moramo objasniti situaciju – nakon Svjetskog klupskog kupa shvaćam da im to nije bilo važno.”

“Neki kažu da je to kao da nisu bili na natjecanju, ali to nije istina. Morate osvojiti Ligu prvaka kako bi stigli na Svjetsko klupsko prvenstvo, a mi smo to sve uradili.”

“Dakle, oni to nisu željeli uraditi, cijenimo ono što je Barcelona uradila, osvojila La Ligu koja je vrlo teška, oduvijek sam to govorio, čestitam im.”

“Da su oni odali počast….Ne kršim nikakve tradicije, ali neću uraditi nešto što oni nisu željeli uraditi.”

Nije bilo odavanja počasti od strane Real Madridovih igrača, tako da je Gerard Pique uzeo stvari u svoje ruke nakon što se utakmica završila.

Podignuvši mikrofon, Pique je najavio publici Camp Noua – “Budući da smo mi obitelj i da nam oni nisu željeli odati počast, zamolio sam naše osoblje da to uradi. Sa tim napuštamo stadion.”

Sjajno. Osoblje se propisno obavezalo i formiralo odavanje počasti nakon susreta sa Piqueom i njegovim suigračima.

Nije ni čudo da su navijači Barcelone uvjereni da će jednog dana postati predsjednik kluba.

Prema novinaru Sam Marsdenu, Valverde je nakon utakmice novinarima rekao: “Pique je kutija sa iznenađenjima, ideja da se igračima oda počast je potpuno improvizirana.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!