NaslovnicaVijestiGerard Piqueova reakcija nakon Barceloninog povratka je neprocjenjiva

Gerard Piqueova reakcija nakon Barceloninog povratka je neprocjenjiva

Gerard Piqueova reakcija nakon Barceloninog povratka je neprocjenjiva. KAKVA NOĆ! Barcelona je napravila najveći povratak u povijesti Lige prvaka, a trenutak je savršeno opisan od strane Gerard Piquea.

Gerard Piqueova reakcija

Barcelona je prije nekoliko tjedana zadobila veliki udarac i poniženje protiv PSG-a na Parku Prinčeva i nakon tog poraza od 4-0, nitko im nije dao šanse za prolazak.

Ali u prvih nekoliko minuta, Luis Suarez je postigao prvi gol i oživio njihove nade za prolazak u daljnju fazu natjecanja.

[su_euro_soccer_bonus]

Nakon toga je uslijedio bizaran autogol, koji je katalonskom klubu dao prednost od dva gola na poluvremenu.

Lionel Messi je zatim postigao sa bijele točke za 3-0 na početku drugog poluvremena. Iako je PSG-ov Edison Cavani postigao gol za svoj klub, ni to im nije pomoglo kada je Neymar postigao sjajan slobodan udarac, da bi u posljednjim minutama sudac svirao kontraverzni penal nad Suarezom, kojeg je Neymar pretvorio u gol. U 95 minuti susreta se dogodio povijesni trenutak kada je Roberto osigurao prolaz svom klubu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Divlje slavlje je uslijedilo nakon čega su uslijedile i reakcije nakon utakmice. Pique, kao i uvijek je imao nešto da kaže, a izjavio je sljedeće:

“Oni će morati zaposliti medicinske sestre u bolnicama za devet mjeseci, zbog toliko ljubavi koja se pravila večeras.”

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!