NaslovnicaVijestiGerrard, Ferdinand i Lampard otkrili tko će po njihovom mišljenju osvojiti Ligu...

Gerrard, Ferdinand i Lampard otkrili tko će po njihovom mišljenju osvojiti Ligu prvaka

Legendarni Steven Gerrard, Rio Ferdinand i Frank Lampard na gostovanju u BT Sport studiju otkrili su kako smatraju da će Real Madrid osvojiti treću uzastopnu Ligu prvaka ove sezone.

Gerrard otkrio tko osvaja Ligu prvaka

Tim Zinedinea Zidanea je prošle godine ispisao povijest, postavši prvi klub još od AC Milana 1990. godine koji je uspješno obranio titulu prvaka Europe.

Nakon odigranih uzvratnih utakmica osmine finala prošlog tjedna, u kojima su učešće u četvrtfinalu obezbijedili Liverpool, Manchester City, Juventus i Real Madrid, voditelj Gary Lineker je upitao bivše engleske reprezentativce koji klub će po njihovom mišljenju otići do samog kraja.

Ferdinand je rekao: “Real Madrid, jednostavno zbog iskustva i Cristiana Ronalda”, a zatim je Gerrard dodao: “Liverpool ima priliku, ali Real Madrid je s pravom favorit.”

S njima dvojicom se složio bivši veznjak Chelseaja Frank Lampard: “Moram se složiti, ali još uvijek je teško predvidjeti.”

[su_champions_league]

Liverpool je na svom terenu odigrao 0-0 protiv Porta, te je prošao dalje ukupnim rezultatom 5-0 zahvaljujući pobjedi na gostovanju u Portugalu. Manchester City je poražen na Etihadu protiv Basela rezultatom 2-1, ali je također prošao dalje zahvaljujući pobjedi na gostovanju rezultatom 4-0. Juventus je u srijedu uspio preokrenuti rezultat protiv Tottenham Hotspura te proći dalje ukupnim rezultatom 4-3, dok je Real Madrid bio siguran na gostovanju na Parku prinčeva pobijedivši Parižane 2-1, nakon što je slavio i kod kuće rezultatom 3-1.

Los Blancosi iza sebe imaju sezonu punu uspona i padova, s obzirom da su već po svemu sudeći ispali iz utrke za naslov prvaka La Lige 11 utakmica prije kraja jer za vodećom Barcelonom imaju čak 15 bodova zaostatka. Pored toga, na iznenađenje svih, ispali su i u Kupu Kralja protiv Leganesa. Stoga, jedino što im je preostalo je Liga Prvaka, koju su pod vodstvom legendarnog Zidanea osvojili 11. i 12. put u povijesti.

Sutra i prekosutra su na rasporedu i preostale uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, a igraju Roma i Shakhtar, Manchester United i Sevilla, a zatim i Bešiktaš i Bayern Munchen, te Barcelona i Chelsea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!