NaslovnicaVijestiGerrard imenovao najboljeg menadžera sa kojim je radio u svojoj bogatoj karijeri

Gerrard imenovao najboljeg menadžera sa kojim je radio u svojoj bogatoj karijeri

Gerrard imenovao najboljeg menadžera sa kojim je radio u svojoj bogatoj karijeri. Steven Gerrard je igrao pod nekim sjajnim trenerim tijekom svoje slavne igračke karijere.

Gerrard imenovao

U Liverpoolu je prolazio kroz pod kombinaciju Roy Evansa i Gerard Houlliera, a zatim je igrao šest godina pod Rafom Benitezom, nakon čega slijedi kraće razdoblje pod vodstvom Roy Hodgsona, Kenny Dalglisha i Brendan Rodgersa.

Na međunarodnoj razini, u međuvremenu, Gerrard je igrao pod Kevinom Keeganom, Sven Goran Erikssonom, Steve McClarenom, Fabio Capellom i ROy Hodgsonom.

Sada igra pod iskusnim američkim trenerom Bruce Arenom u LA Galaxyju.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Ali, koji od navedenih trenera i sam Gerrard smatra kao najboljim?

“Rafa Benitez. Taktički, najbolji”, izjavio je Gerrard za The Times. “Uživao sam raditi sa Kenny Dalglishom, moj junak. Brendan Rodgers je bio također vrlo pametan.”

Gerrard možda osjeća da mora popraviti odnose sa Benitezom nakon izjave koju je dao u svojoj najnovijoj autobiografiji prošle godine.

Od veznjaka se nikada to nije očekivalo pa je ta izjava došla kao iznenađenje, po njegovom mišljenju, on se nikada Benitezu nije sviđao kao osoba.

[su_euro_soccer_bonus]

“Ne mislim da me Rafa Benitez volio kao osobu”, izjavio je Gerrard za Liverpoolov Echo. “Nisam siguran zašto, ali to je osjećaj koji sam dobio od njega. To je vjerovatno započelo još prije nego što je progovorio sa mnom, kada je upoznao moju majku.”

“Rafa je bio imenovan kao menadžer Liverpoola u lipnju 2004. godine – i bio sam tog ljeta na Euru u Portugalu sa Engleskom.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!