NaslovnicaVijestiGERRARD OTVORIO DUŠU: Legendarni Steven Gerrard otkrio za čime najviše žali u...

GERRARD OTVORIO DUŠU: Legendarni Steven Gerrard otkrio za čime najviše žali u svojoj igračkoj karijeri!

Legendarni Steven Gerrard dao je zanimljiv intervjuu u kojem je otkrio za čime najviše žali u svojoj igračkoj karijeri. Bivši veznjak je igrao za Liverpool u periodu od 1998. do 2015. godine, nakon čega je otišao u američki MLS gdje je igrao još dvije sezone, te završio svoju profesionalnu karijeru.

Gerrard otkrio za čim žali

Nakon završetka karijere vratio se u Englesku, te preuzeo mladi tim ‘Redsa’, da bi nedavno započeo i profesionalnu trenersku karijeru preuzevši klupu škotskog velikana Rangersa.

[su_bet365_100bonus]

Naime, 38-godišnjak je u današnjem intervjuu za engleske medije priznao kako najviše žali zbog toga što nije igrao minimum još godinu dana na Anfieldu. On je rekao: “Trebao sam možda igrati još godinu dana. Žao mi je zbog toga jer mi nogomet jako nedostaje. Pričao sam sa puno igrača koji su završili karijere, kao i sa onima koji planiraju završiti, i oni jedva čekaju taj dan.”

“Pri kraju karijere sam znao da će mi biti teško oprostiti se, jednostavno takav sam. Bio je to jako emocionalan trenutak za mene. Ako ste igrali dovoljno, tada vjerovatno nije teško, ali osjećam kako sam napustio Liverpool možda godinu dana ranije nego što sam trebao. Otišao sam u La Galaxy samo da napustim Liverpool, da prodišem. Osamnaest mjeseci u Americi je bilo dovoljno.”

Rangers će prvu službenu utakmicu pod njegovim vodstvom odigrati sljedećeg mjeseca, a u pitanju je utakmica prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv makedonskog Shkupija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!