NaslovnicaVijestiGerrard uporedio ovaj tim Liverpoola sa onim u kojem je on igrao

Gerrard uporedio ovaj tim Liverpoola sa onim u kojem je on igrao

Legenda Redsa Steven Gerrard uporedio je ovaj tim Liverpoola sa onim u kojem je on igrao, nahvalivši tim Jurgena Kloppa koji je impresivno započeo sezonu u ovogodišnjoj Premier ligi.

Nekadašnji kapiten Liverpoola i sadašnji trener Rangersa, Steven Gerarrd ima puno povjerenje u sadašnji tim Redsa, koji je perfektno startovao u novoj sezoni Premier Lige.

Liverpool je remizirao sa Chelseajem na Stamford Bridgeu u 7. kolu Premier lige, prekinuvši tako savršeni niz od šest pobjeda. U derbiju kola Chelsea je na domaćem terenu protiv Liverpoola odigrao 1:1, pa sada više niti Redsi nemaju maksimalan učinak.

[su_no1forfootball]

Nakon opasnijeg ulaska u utakmicu Redsa, domaćin je uzvratio na najbolji način – pogotkom. Mateo Kovačić je u 25. minuti okomitom loptom s centra asistirao, a Eden Hazard je zatresao mrežu.

Chelsea je držao tri boda u rukama do nekoliko minuta oprije kraja, a onda je ključni potez spasa povukao trener Liverpoola Jürgen Klopp!

U 86. minuti uveo je Daniela Sturridgea umjesto Milnera i on je u 89. na Shaqirijevu asistenciju izjednačio na 1:1!

“Kada pogledam ovaj tim Liverpoola, ne mogu pronaći nijednu slabost kada su u svom najboljem izdanju”, rekao je Gerrard za BBC radio uoči utakmice.

“Ovo je mnogo jači tim od onoga u kojme sam ja igrao – definitivno najjači tim u posljednje vrijeme. Jedna stvar koja im ne ide na ruku je iskustvo. Liverpool izgleda kao potpuno drugačija životinja od dolaska Van Dijka. Alison je donio veliki oslonac i povjerenje, ali ključan je Firmino. Firmino je apsolutni genije, podjednako je dobar i u davanju golova i u namještanju šansi”, smatra Gerrard.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!