NaslovnicaVijestiGheorghe Hagi: Moj sin Ianis je spreman za Fiorentinu

Gheorghe Hagi: Moj sin Ianis je spreman za Fiorentinu

Legendarni rumnjski nogometaš Gheorghe Hagi izjavio je da će njegov 17-godišnji sin Ianis zaigrati za prvi tim Fiorentine sljedeće sezone.
Ianis Hagi

Njegov sin, koji igra na poziciji ofanzivnog veznog, baš kao što je igrao i njegov otac, je prema mišljenju mnogih stručnjaka jedan od najvećih mladih talenata na svijetu, te bi mogao nadmašiti i uspjehe svog oca.

Ianis Hagi je trenutno na posudbi u Viitorul Constanti, klubu čiji je vlasnik njegov otac i gdje je tinejdžer započeo svoju karijeru prije nego što ga je Fiorentina kupila u junu/lipnju 2015. godine.

“Prošle godine je debitovao u našem prvenstvu, polako sazrijeva”, rekao je Gheorghe za talijanske novine Corriere dello Sport.

“Sada mu je 17 godina i još je veliki put pred njim. Ove godine je proglašen najboljim mladim rumunjskim igračem. Igrat će za Fiorentinu, a mislim da će to biti već sljedeće sezone.”

“U Rumunjskoj je jednostavnije dati priliku tako mladom igraču, jer liga je mnogo lakša nego u Italiji.”

Gheorgheu Hagiju je 2003. godine od strane rumunjskog nogometnog saveza dodijeljena nagrada “Zlatni igrač”, koju je dobio kao najbolji rumunjski igrač u proteklih 50 godina. Jedan je od rijetkih igrača koji su igrali za dva najveća rivala u Španjolskoj, za Barcelonu i Real Madrid. 2009. godine je osnovao klub Viitorul Constantu, a ujedno je i vlasnik, a i trener kluba.

Hagi je također dao svoj doprinus razvitku nogometa u svojoj zemlji osnivanjem nogometne akademije koja nosi njegovo ime i jedna je od najvećih nogometnih akademija u Jugoistočnoj Europi.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!