NaslovnicaVijestiGianfranco Zola: Izostanak sa SP je realnost, najveći problem Italije je ovo

Gianfranco Zola: Izostanak sa SP je realnost, najveći problem Italije je ovo

Legenda italijanskog nogometa Gianfranco Zola rekao je kako je izostanak sa Svjetskog prvenstva realnost, te iznio najveći problem Italije, zbog kojeg je reprezentativni nogomet u sunovratu.

Legendarni talijanski nogometaš Gianfranco Zola zabrinut je za budućnost Azzurra jer misli da Italija nema dovoljno mladih i talentiranih igrača.

Bivši napadač Chelseaja stoga ističe da je stvarnost to što Italija izgubivši u doigravanju za Svjetsko prvenstvo od Švedske, ostala bez plasmana na SP nakon šest desetljeća.

[su_no1forfootball]

“Ne bih volio da gubimo vrijeme s onim što je bilo, moramo raditi i gledati naprijed. Vrijeme je za novu gradnju, da se postave temelji i da vratimo naš nogomet na visoku razinu. Sve ostalo nema smisla”, rekao je Zola za Gazzettu delo Sport.

Zola je također sugerirao da Italija trenutačno nema nogometaša velike vrijednosti, kao što je to bio slučaj.

U KLUBU ŠOKIRANI: Ousmane Dembele dogovorio sve novim klubom iza leđa Barcelone

Messi progovorio o sukobu sa Dybalom, Sampaoli o šansama da zaigra na SP

“Zašto više ne pravimo šampione? Samo su Insigne i Verdi u reprezentaciji od mlađih. Zašto? Odgovor je jasan, zato što nema talenata. Osnova svega su omladinske i amaterske selekcije, a tu sada ne postoji koncept napredovanja.”

“Omladinske ekipe su pune stranaca jer samo je rezultat važan”, kazao je Zola, dodavši da je i Engleska, u kojoj se vrti veliki novac, ispred Italije.

Zola, kao pravi primjer razvoja i rada u nogometu naveo je Njemačku, kojoj se isplatilo sve osvajanjem titule prvaka svijeta na Mundijalu u Brazilu.

Gianfranco Zola za talijansku nogometnu reprezentaciju igrao je od 1991. do 1997. godine. U 35 nastupa zabio je 10 golova. Igrao je na Svjetskom prvenstvu 1994. u samo jednoj utakmici protiv Nigerije, u kojoj je dobio crveni karton. Igrao je na Europskom prvenstvu 1996. i promašio jedanaesterac protiv Njemačke.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!