NaslovnicaVijestiGianluigi Buffon otkrio koji klub želi izbjeći u polufinalu Lige prvaka

Gianluigi Buffon otkrio koji klub želi izbjeći u polufinalu Lige prvaka

Završeno je ovosezonsko četvrtfinale Lige prvaka, u kojem smo mogli uživati u velikom broju golova.

Gianluigi Buffon otkrio koji klub želi izbjeći u polufinalu

Leicesterovu bajku je zaustavio Atletico Madrid, Monaco je ponizio Borussiju Dortmund prošavši ukupnim rezultatom 6-3, Juventus u dvije utakmice protiv Barcelone nije primio nijedan gol, dok je Real Madrid, iako uz mnogo grešaka sudaca, ipak više pokazao u dvomeču i prošao dalje.

Ipak, i dalje nema opuštanja, jer je izvlačenje polufinalnih parova već u petak. Golman Juventusa, legendarni Gigi Buffon, otkrio je koji tim ne bi volio da Juventus izvuče.

“Kada sam rekao da ne želimo Leicester City u četvrfinalu, to sam i mislio, prije svega jer bi bilo jako tužno ako bismo mi morali završiti tu njihovu bajku”, rekao je legendarni talijanski reprezentativac za Football Italiju.

“Dobro je što smo se morali suočiti sa Barcelonom, jer prolazak protiv tako jakog kluba daje nam mnogo samopouzdanja, što znači da se ne bojimo nikog u polufinalu.”

“Ipak, volio bih izbjeći Monaco, samo zato što Real Madrid i Atletico Madrid vode vrlo blisku utrku za naslov u Španjolskoj, te će francuski klub moći više rotirati tim i biti svjež za Ligu prvaka.”

Međutim, ova izjava Buffona baš i nema smisla, s obzirom da je i Monaco u prvenstvu izjednačen sa Paris Saint Germainom po broju bodova, ali ima odigranu utakmicu manje.

Gigi je komentarisao i sinoćnju igru protiv katalonskog kluba: “Bez obzira na rezultat, vjera i karakter našeg pristupa su bili izvrsni i dobili smo dosta samopouzdanja izbacivanjem vjerovatno najbolje ekipe na svijetu.”

“Znao sam da imamo vrlo dobre šanse nakon pobjede od 3-0 u prvoj utakmici, ali iskreno nisam vjerovao da nećemo primiti gol na Camp Nouu. Kada igrate protiv ovakvog tima, koji ima takve napadače, već unaprijed znate kako će biti teško sačuvati mrežu netaknutom.”

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!