NaslovnicaVijestiGianluigi Buffon otkrio koji napadač mu je izazvao najviše problema u njegovoj...

Gianluigi Buffon otkrio koji napadač mu je izazvao najviše problema u njegovoj bogatoj karijeri

Gianluigi Buffon otkrio koji napadač mu je izazvao najviše problema u njegovoj bogatoj karijeri. Nogometni svijet će biti tamnije mjesto kada Gianluigi Buffon objesi svoje rukavice o klin.

Gianluigi Buffon otkrio

Doći će taj dan, gdje će Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji postati konačna destinacija talijanskog vratara. Tada će se legendarni Buffon oprostiti od nogometa.

Prošlosezonski poraz od Real Madrida u finalu Lige prvaka je natjeralo Buffona da se ne povuče iz nogometa još uvijek, a od tada je otkrio da bi ga od odlaska u mirovinu odvratilo samo osvajanje Lige prvaka ove sezone.

Ako postoji bilo koji igrač koji je zaslužio da osvoji Ligu prvaka na temelju svojih postignuća u karijeru, to je Buffon.

39-godišnjak je bio na vrhu svoje forme već dva desetljeća i igrao je protiv nekih od najboljih napadača na svijetu.

[su_no1forfootball]

U nedavnom razgovoru sa španjolskim medijima, Buffona su pitali koji mu je napadač izazvao najviše problema..

Da li je to Lionel Messi? Ili možda Cristiano Ronaldo? Ili netko poput Zlatana Ibrahimovića ili Thierryja Henryja?

Ne, ne, ne i ne.

Umjesto toga, vratar Juventusa je priznao da je zapravo Ronaldo (Brazilac) taj koji mu je prouzrokovao najviše problema.

“Napadač koji mi je izazvao najviše problema bio je Brazilac, Ronaldo”, rekao je Buffon.

[su_live_koeficijenti]

“Bio je savršen igrač, jer je imao snagu, brzinu i intuitivne tehničke vještine. Bio je igrač koji bi vas ostavio otvorenih usta kada bi nešto izveo i činilo se kao da je stvoren u labaratoriju.”

Teško se raspravljati sa Buffonom. Na njegov dan, bivšeg igrača Real Madrida i Intera bilo je nemoguće zaustaviti. Baš je šteta što su mu ozljede oduzele vrijeme kao igraču.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!