NaslovnicaVijestiGianluigi Buffon upozorio igrače Chelseaja

Gianluigi Buffon upozorio igrače Chelseaja

Golman Juventusa i talijanske repezentacije Gianluigi Buffon otkrio je način rada koji praktikuje njegov bivši trener Antonio Conte, te je poslao i poruku igračima Chelseaja da im neće biti jednostavno sa novim trenerom.

Gianluigi Buffon upozorio igrače Chelseaja
Gianluigi Buffon upozorio igrače Chelseaja

Conte je ranije ovog tjedna otkrio kako će napustiti klupu talijanske reprezentacije nakon predstojećeg Europskog prvenstva, a po svemu sudeći, njegova sljedeća destinacija je klub iz zapadnog Londona.

U prethodnim mjesec dana pojavile su se brojne špekulacije da je Conte već dogovorio sve detalje sa Chelseajem, te da bi na Stamford Bridgeu trebao zamijeniti Guusa Hiddinka, trenutnog privremenog trenera “Plavaca”.

Buffon, koji je pod vodstvom Contea osvojio tri Scudetta, otkrio je kakav je on tip trenera.

“Conte je šef u svlačionici. On je trener koji zahtijeva disciplinu i pravila. Postoji vrlo strog kodeks ponašanja kojeg se igrači trebaju pridržavati na terenu i van njega.”

“Conte ima vrlo jasne ideje o ponašanju, poštovanju, dolascima na vrijeme na treninge, zabranjuje uporabu mobilnih telefona u određeno vrijeme. On ne radi to da bi pokazao ko je gazda, želi da svi pokažu istu fokusiranost kao što ju i on pokazuje. On je čovjek koji traži poštovanje, ali igrači sami žele da ga poštuju, jer svi vide kako naporno on radi.”

Legendardni golman je također priznao da kada Conte govori u svlačionici, svi igrači ga pozorno slušaju.

“Kada on priča u svlačionici, on ima pozornost svih igrača. Tad nastaje tišina, nije da se igrači boje prekinuti ga, već znaju da ima smisla ono što on govori. Podržavam ga u bilo kojem klubu koji vodio.”

S obzirom na sve ovo, nije ni čudo da ga čelnici Chelseaja žele na klupi svog kluba, jer Conte je veoma sličan Joseu Mourinhu u smislu upravljanja klubom i odnosa sa igračima.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!