NaslovnicaVijestiGianluigi Donnarumma: On je golman kojeg pokušavam imitirati

Gianluigi Donnarumma: On je golman kojeg pokušavam imitirati

Golman AC Milana Gianluigi Donnarumma otkrio je da pokušava imitirati legendarnog golmana Bayern Munchena Manuela Neuera, te tako postati ‘peti defanzivac’, kao što je Nijemac u svom timu.

Donnarumma pokušava imitirati Manuela Neuera

Donnarumma se smatra jednim od najtalentovanijih mladih golmana u Europi. 17-godišnjak je prošle sezone postao najmlađi golman ikad koji je zaigrao u Seriji A, sa samo 16 godina i osam mjeseci.

Od tada je debitovao i za reprezentaciju Italije, te od ove sezone postao prvi izbor na golmanskoj poziciji, te jedan od najboljih igrača općenito u klubu sa San Sira.

Međutim, upitan o tome koji dio svoje igre bi volio poboljšati, Donnarumma je izjavio da se divi njemačkom reprezentativcu Manuelu Neueru.

“Igram puno bolje nego prošle godine s loptom u nogama, radim naporno na treninzima i pokušavam napredovati”, rekao je mladi golman za Milan TV, te nastavio: “Kada protivnik radi presing dok ja imam loptu, ponekad ga mogu i predriblati. Biti dobar s loptom u nogama je važna stvar u današnjem nogometu. Pokušavam imitirati Manuela Neuera, koji djeluje kao peti defanzivac kada njegov tim napada.”

Milan je trenutno peti u Seriji A i zaostaje samo tri boda za četveroplasiranim Lazijom, koji ima utakmicu više.

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!