NaslovnicaVijestiGianluigi Donnarumma poslao poruku navijačima Milana nakon incidenta

Gianluigi Donnarumma poslao poruku navijačima Milana nakon incidenta

Nakon što su ga navijači AC Milana izvrijeđali na utakmici protiv Verone u talijanskom kupu, u kojoj je njegov tim slavio rezultatom 3-0, Gianluigi Donarumma se oglasio na društvenim medijima, te odgovorio na uvrede.

Donnarumma poslao poruku navijačima Milana

Prisjećamo, mladi golman proteklog ljeta je bio povezivan sa odlaskom sa San Sira, ali to se nikad nije desilo. On je odlučio potpisati novi ugovor i situacija se smirila. Međutim, navijače su razbijesnile vijesti talijanskih medija koji su proširili špekulacije kako Donarumma, zajedno sa svojim agentom Minom Raiolom, zahtijeva raskid ugovora.

To je naljutilo Rossonerre, koji su se na utakmici pojavili sa transparentima na kojima su pisale brojne uvrede na račun 18-godišnjaka.

Na najvećem transparentu, koji možete vidjeti ispod, pisalo je “Moralno nasilje je ponuda od 6 miliona eura godišnje i dovođenje tvog parazitskog brata? Odlazi iz kluba, naše strpljene s tobom je došlo kraju”.

Rasplakanog Donarummu je navodno nakon utakmice u svlačionici tješio kapiten kluba Leonardo Bonucci.

Donnarumma poslao poruku navijačima Milana

On je narednog dana na sve optužbe odgovorio objavom na svom instagram profilu. Naime, on je postavio fotografiju na kojoj je zajedno sa trenerom Gennarom Gattusom i u opis je napisao: “Bila je to loša večer i to nisam očekivao! Nikad nisam nikom pisao da sam pretrpio moralno nasilje kad sam potpisivao ugovor. Unatoč svemu, gledam naprijed i spremam se za sljedeću utakmicu. Forza Milan!”

[su_no1forfootball]

Golove za Milan u srijedu navečer su postigli Suso, Alessio Romagnoli, te Patrick Cutrone, a u četvrtfinalu ovog takmičenja očekuje ih veliki derbi protiv najvećeg rivala Intera.

Milan je u Seriji A trenutno na razočaravajućem sedmom mjestu sa 24 osvojena boda nakon 16 odigranih kola, te za vodećim Interom zaostaje velikih 16 bodova. Sutra će u okviru 17. kola ponovo igrati protiv Verone, ali ovaj put na gostovanju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!