NaslovnicaVijestiGiggs kritikovao nogometaše Manchester Uniteda nakon poraza od Chelseaja

Giggs kritikovao nogometaše Manchester Uniteda nakon poraza od Chelseaja

Legendarni igrač Manchester Uniteda Ryan Giggs kritizirao je igrače te ekipe jer su razmijenili dresove i smijali se s igračima Chelseaja, nakon ponižavajućeg poraza od 4:0 na Stamford Bridgeu. United je jučer u Londonu izgubio sa 4:0 od Chelseaja, što je najteži poraz trenera momčadi s Old Trafforda Josea Mourinhau Premijer ligi. A to je bila i prva utakmica Mourinha na Stamford Bridgeu otkako je otpušten u prosincu prošle godine.

ryangiggsuefachampionsleaguetrophytourt4sqmvce_o2x

Također, to je bio najteži poraz Manchester Uniteda u prvenstvu još od 2011. godine i poraza od gradskog rivala Cityja od 6:1.

Poslije utakmice nekoliko nogometaša Uniteda se grlilo i smijalo s protivničkim igračima, nekolicina je razmijenila dresove, a Giggs je izrazio nezadovoljstvo stavom igrača svog bivšeg kluba nakon ponižavajućeg poraza.

“Možete izgubiti utakmicu, ali kada izgubite i onda razmijenite dresove – ja to ne volim. Nazovite me staromodnim. Kada izgubite s 4:0, čestitate protivniku, zahvalite navijačima na podršci i izađete s terena. Ne treba stajati na terenu, mijenjate dresove i smijete se s ekipom koja vas je upravo pobijedila”, rekao je Giggs, prenio je Daily Mirror.

Giggs je cijelu karijeru proveo u Manchester Unitedu, gdje je došao 1987. godine na svoj 14. rođendan. Igrač je s najvećim brojem utakmica za United (963) i najtrofejniji je igrač u povijesti nogometa. Za nepune 24 godine na Old Trafordu postigao je 168 golova, osvojio je 13 šampionskih titula, četiri FA kupa, tri Liga kupa, dvije Lige prvaka, svjetsko klupsko prvenstvo, Interkontinentalni kup, Superkup Europe i devet trofeja Komjuniti šild.

On je na kraju sezone 2013-2014. postavljen za privremenog trenera Manchester Uniteda pošto je David Mojs dobio otkaz, a 19. svibnja 2014. godine imenovan je za pomoćnika tadašnjeg trenera Louisa van Gaala, kada je i završio profesionalnu karijeru. Iz kluba je otišao u srpnju ove godine kada je za trenera postavljen Jose Mourinho.

Za reprezentaciju Walesa odigrao je 64 utakmica i postigao 12 golova, a kao kapetan predvodio je reprezentaciju Velike Britanije na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!