NaslovnicaVijestiGilberto Silva otkrio kako je Lehmann utjecao na veliki broj golova koje...

Gilberto Silva otkrio kako je Lehmann utjecao na veliki broj golova koje je Henry postigao u Arsenalu

Gilberto Silva, nekadašnji član Arsenalovih ‘nepobjedivih’, otkrio je kako je bivši golman ‘Topnika’ Jens Lehmann imao ulogu u velikom broju golova koje je Thierry Henry postigao u dresu londonskog kluba.

Lehmann utjecao na Henryja

Legendarni francuski napadač drži rekord kao najbolji strijelac Arsenala svih vremena, a u osam godina provedenih u klubu postigao je čak 228 golova, od čega 30 u Premier ligi u sezoni 2003/04, kada su on i njegovi suigrači osvojili ligu bez ijednog jedinog poraza, što nikad poslije nitko nije ponovio.

[su_bbworld]

Gilberto Silva vjeruje kako veliku zaslugu za mnoge od tih golova zaslužuje Jens Lehmann, koji ga je non-stop zezao na treninzima ili prije bitnih utakmica, što je Henryja dodatno motiviralo.

“Sjećam se dok sam bio u Arsenalu, svi su uvijek željeli postići nešto više. Sjećam se mnogo puta kako je Jens Lehmann na treninzima zezao Thierryja Henryja kako bi ga motivirao. Pitao bi ga pitanja kao što je ‘što se dogodilo s tobom na prošloj utakmici, nisi postigao gol?’ To je sve bilo povezano sa pobjeđivanjem i pobjedničkim mentalitetom.”

Arsenal trenutno prolazi kroz vrlo težak period. ‘Topnici’ se nalaze na razočaravajućem šestom mjestu u Premier ligi sa 51 osvojenim bodom, pet manje od petoplasiranog Chelseaja, te  čak 13 manje od četveroplasiranog Tottenham Hotspura. S obzirom da je do kraja sezone ostalo još samo sedam utakmica, velike su šanse da će tim Arsenea Wengera po drugu uzastopnu propustiti osigurati igranje u Ligi prvaka preko Premier lige.

[su_no1forfootball]

Ipak, pozitivna vijest za njih je ta da se Alexandre Lacazette u potpunosti oporavio, i danas je po prvi put zaigrao nakon šest tjedana odsustva zbog povrede koljena. Klub iz sjevernog Londona na Emiratesu je slavio rezultatom 3-0 protiv Stoke Cityja, a Aubameyang, koji je postigao vodeća dva gola, odlučio je prepustiti penal u 89. minuti susreta Lacazetteu, kako bi mu pomogao da se vrati u formu, s obzirom da nije postigao gol u Premier ligi još od decembra.

Arsene Wenger je priznao kako je zadovoljan takvim odnosom u timu, te da je to ono što želi od svojih igrača: “To što su svi iznenađeni tim postupkom pokazuje stanje našeg društva. Sviđa mi se ta odluka Aubameyanga, to samo može ojačati odnose u timu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!