NaslovnicaVijestiGiorgio Chiellini Barcelonin MSN uporedio sa jednom životinjom

Giorgio Chiellini Barcelonin MSN uporedio sa jednom životinjom

Barcelona je pretrpjela težak udarac po drugi put ove sezone u Ligi prvaka, kada je poražena u prvoj utakmici četvrtfinala u utorak u Torinu rezultatom 3-0.

Giorgio Chiellini Barcelonin MSN uporedio sa jednom životinjom

Katalonski gigant je uspio proći u četvrtfinale ukupnim rezultatom 6-5 preokrenuvši poraz od čak 4-0 protiv Paris Saint Germaina.

Barcelonu večeras očekuje jednako težak zadatak, samo što ovaj put Luis Enriqueov tim mora nadoknaditi poraz od 3-0.

Giorgio Chiellini, koji je postigao treći gol i stavio tačku na i u velikoj pobjedi, izjavio je da su on i njegovi suigrači svjesni što je Barcelona uradila PSG-u u uzvratnoj utakmici i šta moraju uraditi da bi to oni izbjegli.

“Ukoliko zadržimo njihove glavne igrače daleko od opasnog područja, izvršimo veliki presing na njih i budemo organizovani, imat će vrlo težak zadatak. Međutim, ukoliko izađemo na teren, povučemo se i prepustimo im loptu, izgubit ćemo”, rekao je Chiellini.

“Barcelona ima najbolji napad na svijetu, i njihova tri napadača su vjerovatno u top pet najboljih igrača na svijetu. To su izvanredni igrači, svaki sa svojom jedinstvenom kvalitetom.”

“Oni su kao morski psi, ukoliko pokažete znak nervoze, oni namirišu krv i dovrše vas. Umjesto toga, morate ih gurati nazad koliko god možete.”

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!