NaslovnicaVijestiGiroud objasnio kako je postigao spektakularan zgoditak

Giroud objasnio kako je postigao spektakularan zgoditak

Napadač Arsenala, Olivier Giroud, postigao je spektakularan zgoditak petom u pobjedi Arsenala protiv Crystal Palacea, prvog dana u 2017. godini.

zgoditak

Pobjeda Arsenala nad Crystal Palaceom kod navijača diljem svijeta vjerojatno je zaboravljena onog sekunda kada je glavni arbitar meča pokazao ekipama put u svlačionicu, ali spektakularan zgoditak Oliviera Girouda dugo će se vrtjeti TV špicama, a neće biti iznenađenje ukoliko pogodak postignut prvog dana 2017. godine za nešto manje od godinu dana bude proglašen za najljepši u godini.

Francuski centarfor izveo je pravo remek djelo, pogodivši mrežu rivala iz utrka, zahvativši loptu petom.

“Imam veliku sreću. Samo se o sreći radi”, rekao je Giroud poslije susreta, dodavši da u karijeri ništa slično nije uspio učiniti.

“Nisam uspio ni slično tome. Pokušao sam je odbijem … Mislim da mi je ovo najljepši gol i nije teško to ocijeniti.”

Imao sam malo sreće, jer je to bila jedina stvar koju sam mogao učiniti. Lopta je bila iza mene i pokušao sam da je udarim petom.”

“Možda me je gol Henrikha Mkhitaryana inspirirao, ali to je jedina stvar koju možete učiniti u sličnoj situaciji. Lijepo je i za mene i za tim, jer smo počeli godinu pobjedom”, istaknuo je centarfor Arsenala.

Arsenal je trenutno na trećoj poziciji na tablici Premier lige, sa 40 osvojenih bodova, 3 manje od drugoplasiranog Liverpoola i 9 manje od vodećeg Chelseaja. Novu utakmicu Gunnersi igraju već prekosutra, kada gostuju Bournemouthu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!