NaslovnicaVijestiGiuly: Udarali smo Messija na treningu, ali nije pomoglo...

Giuly: Udarali smo Messija na treningu, ali nije pomoglo…

Ludovic Giuly, francuski nogometaš koji je nastupao za Barcelonu od 2004. do 2007. u intervjuu za španjolski list Sport prisjetio se treninga katalonskog tima u vrijeme kada je Lionel Messi došao u klub iz Španjolske.

Giuly

Giuly koji je sa Barcelonom osvojio Ligu prvaka 2006. godine prisjeća se kako su omalenog Argentinca tukli i nogama i rukama kako bi izbjegli da ih Lionel Messi ‘ponizi’ na treningu, ali to im nije pomoglo – Messi se samo podigao i nastavio igrati.

“Tukli smo rukama i nogama kako bismo izbjegli da nas ismije to dijete, ali on nije ništa govorio. Samo se digao i nastavio igrati.”

Francuz se prisjeća kako su čak i štoperi katalonskog tima bili nervozni zbog Lionela Messija koji bez problema predribla četiri igrača i zabije gol. Giuly Messija opisuje kao izvanzemaljca.

“Svaki put kad je imao loptu bio je opasan. Bilo je to nevjerojatno, predriblao bi četiri igrača i zabio gol. Čak su i naši stoperi zbog njega na treningu bili nervozni. Išli su čvrsto na njega, no njega to nije diralo. Bio je kao izvanzemaljac. Ubijao nas je.”

Messi je za Barcelonu debitovao 2004. godine, a prije toga je nastupao za B i C tim katalonskog giganta. U dresu španjolskog kluba postigao je 314 pogodaka u 351 nastupu. Messi je igrač sa najviše osvojenih Zlatnih lopti, čak pet. Također, Argentinac je jedini igrač koji je postigao 40+ golova za neki tim u sedam uzastopnih sezona.

Messi pored toga ima još dosta rekorda koje je ‘oborio’, između ostalog igrač sa najviše postignutih pogodaka u kalendarskoj godini – 91 pogodak u 2012. godini.

Najnoviji rekord koji je Messi ‘skinuo’ u utakmici protiv Celtica u utorak je najviše hat-trickova u Ligi prvaka – šest.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!