NaslovnicaVijestiGiuseppe Marotta: On je najbolji igrač kojeg sam ikad doveo u Juventus

Giuseppe Marotta: On je najbolji igrač kojeg sam ikad doveo u Juventus

Generalni direktor Juventusa Giuseppe Marotta otkrio je da je Andrea Pirlo najbolje pojačanje koje je doveo u klub.

Marotta otkrio da je Pirlo najbolje pojačanje

U dobi od 31 godine Pirlo je stigao u Juventus iz velikog rivala AC Milana kao slobodan igrač, nakon što je u prethodnoj sezoni skupio samo 17 nastupa u dresu Rossonera koji su osvojili Scudetto.

Međutim, njegov dolazak se pokazao kao velika prekretnica za ‘Staru damu’, koja je postala najbolji klub u Italiji i osvojila Seriju A četiri puta uzastopno do 2015. godine, kada je Pirlo napustio klub.

Marotta, koji je u Juve doveo igrače kao što su Paulo Dybala, Gonzalo Higuain i Dani Alves, priznao je kako je ipak legendarni Andrea Pirlo najbolji igrač kojeg je doveo u klub.

“Mnogi su mislili da je Pirlova karijera tada bila gotova. On je definitivno najbolji igrač kojeg sam doveo u klub”, rekao je Marotta za Tuttosport.

Također je dodao da ne namjerava prodavati nikog ovog ljeta.

“Da li ćemo prodavati naše najbolje igrače? Ne, apsolutno ne. Ukoliko netko želi otići ovog ljeta, to je druga stvar, ali za sada ne razmišljamo o prodaji igrača.”

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!